facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gold of Sweden

Gold of Sweden

About

Hos Gold of Sweden tillverkas varje ring exklusivt efter kundens beställning, med omsorg, erfarenhet och svenskt hantverk skapar vi fantastiska ringar som håller genom hela livet.
Made for you - made to last.



"Hos Gold of Sweden hittar du ett stort urval av exklusiva förlovningsringar, vigselringar och smycken av återvunnet guld med ditt val av naturliga eller labbodlade diamanter. Vi tillverkar varje ring exklusivt efter kundens beställning, med omsorg, erfarenhet och svenskt hantverk skapar vi fantastiska ringar som håller genom hela livet.Om du vill prova några av våra ringar går det fint att beställa ett kostnadsfritt hemlån eller besöka vårt systerbolag Guldsmedjan i Borås där vi också har vår verkstad. Om du önskar kan du även beställa och/eller hämta din ring här.För att du ska känna dig helt trygg erbjuder vi alltid öppet köp, fri frakt, fri gravyr och gratis storleksändring. Välkommen att besöka vår onlinebutik!"
Address: Allégatan 48, 503 37 Borås
City: Borås
Zip Code: 503 37


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: Vigselring, Guldfynd
Similar places near
VANBRUUN VANBRUUN 162 meter VANBRUUN.com is an online specialty retailer of fine jewelry to stunning prices.
Mattssons Herrekipering Mattssons Herrekipering 295 meter De går den extra milen för kunden. Service över de vanliga.
Reviews
Är verkligen så otroligt nöjd och tacksam! Fantastisk fin slät ring. Skickade in för storlekjusteringen och gravyr, gick utmärkt! Rimligt pris och härlig känsla med att ringen är handgjord. Tog lite tid för ringen att komma, både första gången och vid återsändningen - men ha tålamod, det är det verkligen värt!!
Fina ringar Dock otroligt märkligt att dom visar 2 st förlovningsringar på en bild och det bara tillkommer 1 när det är förlovningsringar, alltså ringar för 2 personer man beställer. Och att det går på 1432 kr? Hur tänker ni ? Mycket ologiskt.
Ringde i måndags och frågade om de öppnar på lördag och de sa ja. Körde hela vägen från Göteborg för att mötes av en papperskylt att det är stängt lördagar under sommar :
Guld värd! Ringen jag beställde är magisk! Tveka inte
Bästa servicen och finaste ringarna
Översatt av Google Fantastisk upplevelse och fantastisk ring, rådgivning och service! Rekommenderar starkt detta företag och team. Original Fantastic experience and amazing ring, consulting and service! Highly recommend this company and team.
Comment on this business

to add Gold of Sweden map to your website;