facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golden Palace Borlänge

About

Golden Palace är en kinesisk restaurang belägen i centrala Borlänge i Dalarna. Här kan du äta exklusiva och klassiska maträtter i en exotisk miljö.



"Golden Palace är en kinesisk restaurang belägen i centrala Borlänge. Restaurangen har öppet tisdag till söndag. Golden Palace är en familjär restaurang som erbjuder lunch, a la cart och exklusiva kinesiska middagar. Mitt i restaurangen finns en stor fiskdamm som uppskattas av stora som små. Bredvid har vi vår pubverksamhet Engelska Puben Golden Beer som är nischade i öl och har flera olika event under året. Välkommen!"
Address: Målaregatan 12A, 78433 Borlänge (commune)
Phone: 0243-19610
City: Borlänge
Zip Code: 78433



related searches:
Similar places near
Chopchop Asian Express Borlänge Chopchop Asian Express Borlänge 815 meter Fräsch mat och favoriten är nudlar med kyckling. Räcker och blir över så man kan äta ...
Chili&wok Chili&wok 960 meter
Reviews
Mycket bra ställe. Vi var på genomresa och hamnade på det här stället som visade sig vara över förväntan. Maten var så god speciellt stekt ris med kyckling Personalen jätte trevlig och tillmötesgående. Vi satt på uteserveringen och det var överlag en väldigt mysig stämning.Mat: 5/5
Nej, det här var riktigt dåligt. Vi båda skulle vilja säga uruselt. Tack, men nej tack!Mat: 1/5
Nja, har blivit mkt sämre. Var inte så mkt på buffén. Dåligt uppfyllt.Mat: 1/5
Extremt gott,trevlig personal och häftig inredning. Definitely en utav dom bästa kinamatsrestaurangerna jag har varit på.
Är väl den enda kines restaurangen i stan numera. Maten är medelmåttig men trevlig personal. Miljön var rätt tråkig. Inga dukar eller så på borden
Hygglig mat och egentligen mysig miljö men tråkig och oengagerad personal. Stället var nästan tomt på folk och gav ingen känsla av att fördriva kvällen där.
Åt buffé här som dom hade mellan klockan 11 till 15 för 90kr/person. Maten var hyfsat god, hyfsat med utbud på maträtter, frukt med kaffe och kaka. Trevlig personal! Det som fånga mitt intresse mest var den fina asiatiska inredningen dom hade i lokalen! Väl värt besöket, lugn och trevlig miljö, fin inredning och lugn musik. Kommer säkert dit och äter igen!
Trevlig atmosfär och god mat.
Förrätten och personalen drar upp betyget från 1/5 till 3/5 Väldigt god förrätt, och personalen var trevlig och engagerad. Varmrätten var sämre, nudlarna var smaklösa och väldigt feta. Såpass, så man kände fettet på läpparna efter varje tugga. Samt så var Köttet under kryddat.
Har testat lunch och middag med positiv upplevelse. Bra smak och bra portioner.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Golden Palace Borlänge map to your website;