facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golden Palace Kinarestaurang Falun

Golden Palace Kinarestaurang Falun

About

Golden Palace Kinarestaurang är belägen i centrala Falun. Restaurangen är en våning upp och har utsikt över Holmgatan!

Story

Vi serverar lunchbuffe Måndag-Fredag 11.00-15.00.
På buffen har vi ett stort urval av kinesiska rätter, soppa, salladsbord, färsk frukt samt kaffe och kaka.
Ala cartemenyn är stor och det finns många klassiker men även traditionell kinamat.

Address: Holmgatan 26, 79171 Falun
City: Falun
Zip Code: 79171



related searches:
Similar places near
China Thai China Thai 399 meter Tråkigt utbud på buffén så vi valde ala carte istället. Skulle uppskattat något fisk ...
Hong Kong Restaurang Hong Kong Restaurang 633 meter God och vällagad buffémat. Interiören kanske inte är den finaste men bra lunchpris. L...
Reviews
Interiör på denna restaurang har inte förändrats nämnvärt sedan min uppväxt, ev. inte menyn heller. Prisvärt och smakmässigt står de sig mycket bra i sin genre med svensk kinamat. Trevlig personal.
Otroligt bra service och bemötande! Så trevlig personal som pratade med oss och gav mycket skratt! Jätte god mat och jättefräsch lokal, toaletterna hade även guldlås. Vi fick till och med gratis godis! Hur underbart!!!!!!!
Det var något problem i köket. Vi vet inte vad. Förrätterna var mycket bra, likadant efterrätterna. Varmrätterna tog väldigt lång tid och smakade nästan ingenting och var lite tråkiga, torra och hårda. Tråkigt, då två stamgäster tidigare på dagen hade varmt rekommenderat stället med orden "vi har aldrig blivit besvikna".
Bra o god lunchbufféMat: 5/5
Så bra service. Fantastisk personal som tog hand om oss hela kvällen. STORT tack
Riktigt skitställe där personalen ignorerat oss i 1 timme. Högljudd 40-års fest med en riktigt dålig musik 5 meter ifrån oss. Vi är 10 pers som beställt för 1h 15 sen och man bli bara förbannad >:
1,5h utan mat. Vi var ett sällskap på 28 från början. 6 lämnade efter 10min då vi ännu inte fått beställa. Efter 20min så har endast 4 personer fått beställa. När det går 30min så hade alla i sällskapet fått beställa, varav ytterligare 6 personer fått mat. Nu 1,5h senare så har fortfarande inte alla i sällskapet fått mat. Otrevlig personal, ljummen mat som legat i fritiden sen vi kom... ni gör bättre att gå hungriga än att gå hit.
Beställde kyckling med jordnötsås! Fick jordnötter med vatten! Var vidrigt! Vad hände ? Restaurangen har alltid haft god jordnötssås! Synd det var takeaway annars har man ju kunnat klagat på plats. Med en sås som är smaklös och urusel blir ju kyckling och ris ganska smaklöst!
Tog helgmenyn med 3-rätters. Många jättegoda små vårrullar i förrätt, sen 4 små, mycket goda, rätter. Avslutade med glass och himmelskt goda friterade bananer. Mätta och väldigt nöjda. Lämge sedan vi åt så god kinamat.
Supertrevlig personal, väldigt gott! Blev positivt övertalad till att prova Saké, varm ska den vara, mycket speciell smak. Tack för er vänlighet och goda mat!
Comment on this business

to add Golden Palace Kinarestaurang Falun map to your website;