facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golden Thai

Golden Thai

About

Totalrenoverad restaurang på nya torget med en smakfull inredning och en trevlig atmosfär.

Address: nya torget 6, 52231 Tidaholm
Phone: 050210003
City: Tidaholm
Zip Code: 52231



related searches:
Reviews
Bra käk till bra pris, både svenskt och asiatisk på lunchen samt mjukglass!!!! Kommer tillbaka Mat: 4/5
Goda kycklingspett. Konstig jordnötssås. Toaletten var sådär, det var ett skumt lås på damtoaletten.Mat: 4/5
Stort utbud, god mat, bra service. Ibland aningen dyrt, men deras lunchbuffé är mycket prisvärd.
Det var gott. Köttet var inte segt. Glassen var en bra avslutning.Mat: 4/5
Trevligt ställe som kändes mer kinesisk än thai. plus för: trevlig o mysig miljö och stora portioner. minus för: dyrt, arrogant personal och maten smakade inget. provade kykling i curry men det smakade allt annat än curry.
Stor buffé med kaffe och mjukglass på slutet. Har även stor parkering, fat-öl och jackvegas.
Maten ok men bemötandet under all kritik när vi åt dagens lunch! Har nog aldrig tidigare träffat en sådan sur personal!
God mat, trevlig personal, rena toaletter. Tyckte att det var för mycket frityrsmet på räkorna som verkade vara friterade med samma smet som bananerna av smaken att dömma. Blir lite konstigt när frityren till räkorna smakar efterätt. Annars skulle det bli ännu en stjärna. PS, frugan åt kyckling med curry som smakade utmärkt.
Väldigt dålig kundservice! Oengagerat, opersonligt och drygt bemötande redan från början. Detta påverkade hela besöket, vi var där för att fira en släktings födelsedag. Menyerna var flottiga vilket gav ett ohygieniskt intryck. Maten kom inte in samtidigt så inte gick det att äta varm mat tillsammans. Vi var tvungna att be om ris till, som brukar ingå men som kocken glömde. Två av oss beställde vatten, vilket vi senare såg inslaget på kvittot som ”isvatten” men det var ljummet kranvatten och absolut ingen is i. Dessutom såg vi att de tagit extra betalt för riset, vilket de normalt sett inte gör. Sådant borde ingå tycker jag. När vi såg detta och återkom samt klagade på den dåliga servicen erbjöd dem kompensation på 200 kronor, men strax därefter kommer kocken ut och säger att vi inte är välkomna dit längre. För det första så var inte maten god alls, greasy och smaklös. För det andra, att erbjuda pengar som ursäkt för dåligt bemötande och för att ha tagit extra betalt för LJUMMET vatten, så kallat isvatten, och en liiiten skål ris, och sedan komma och fräsa och skälla pga. kritik visar hur serviceminded de faktiskt är. Hade ärligt talat räckt med en ursäkt och om de nu inte vill betala kanske dem inte ska föreslå det heller. Usch!
Fick fel mat när den väl kom efter ca 35 minuter, och då hade servitrisen kommit ut till bordet efter 20 minuter och frågat vad vi hade beställt..??? ingen koll på läget, hur många som helst hämtade take away när vi väntade på maten...vinet var ca 25 grader varmt. Maten var godkänd men övrigt nej....
Comment on this business

to add Golden Thai map to your website;