facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golden Wellness Naturhinderbana

Golden Wellness Naturhinderbana

About

Golden Wellness Naturhinderbana är en 300 m lång bana med 20 Hinder & ett utegym samt grillplats. Anläggningen är privat & drivs av Petra & Håkan som äger Golden Wellness,vi anordnar gruppträningar & olika event. Bokning & bet via www.goldenwellnes

Story

Välkommen till Golden Wellness Naturhinderbana på Johnsson Gård. i Vare i Varberg. Naturhinderbanan är ca 300 meter lång & för närvarande 20 coola hinder av olika svårightesgarder.
Vår vison är att få folk i rörelse & vår nisch är utomhus, hela året. Det är inne att vara ute & vi tar till vara på utomhusmiljön samt det vi kan arbeta med i naturen, tillsammans med kroppen som verktyg.
Hinderbanan på Johnssons Gård är byggd med mycket kärlek & kreativitet, delar är från Gården, där vi användt både grindar, traktordäck, boxavdelare m.m.
Att komma ut till landet är en lisa för själen, ett stenkast från Varbergs Centrum, bara ca 7 km tar du dig lätt på våra fina cykelvägar vi har här Varberg eller med bil, eller varför inte en promenad eller joggningtur.
Er upplevelse hos oss är så mycket mer än träning, vi är noga med detaljerna, allt från bemötande, miljö, träningskompetens & unik möten med annorlunda träningsmöjligheter. Hos oss vill vi att ni ska känna Er hemma & längta till nästa gång.

Golden Wellness Naturhinderbana är en dröm som vi haft i många år. När vi tog kontakt med Eva-Lena & Håkan på Johnssons Gård & frågade om det möjligt fanns mark vi kunde hyra till att anlägga en Naturhinderbana så gick allt oförskämt fort & bra.
Från en snarvuxen skog med inga fria ytor såg vi snabbt hur det växte till fria ytor, flisad bana på ca 300 meter & med våra idéer ihop med Johnssons Gårds kreativa bemötande så har vår ide blivit verklighet.
Detta är bara början, vi har redan finslipat med ett naturgym med 9 stationer & oändliga träningsvarianter på stationerna i hjärtat av hinderbanan.
En grillplats finns på plats där man kan sitta stora gäng.
Vi är upprymda, förväntansfulla & galet taggade. Detta är början av något himla bra.
Vi kan anordna kickoff, företagsevent, föreningar för organisationer, kompisgänget, möhipper, svenskor m.m.
Vi har möjlighet att föreläsa i Studio Boxx på gården, vi kan anordna vilket event ni önskar & givetvis fixar vi mat också, Om inte Rub & Smoke har öppet, har vi ett ess i rockärmaen & fixar det ni önskar.
Vi har goda samarbeten med våra gårdsgrannar som Sandt Brewery ölbryggeri, Hembränt Keramik, Rub & Smoke BBQ & Studio Boxx.

Vi driver Golden Wellness & har stor erfarenhet inom både fysisk aktivitet, föreläsningar, coachning, träningsresor , stora event, m.m. Vid frågor kontakta oss på [email protected] ring 0730 634661 Välkomna till oss/Petra & Håkan.



"Upplevelse baserade hälsoevent inom wellness, event & coaching! Vi vänder oss till alla. Hos oss finns inga gränser! Vi har padelbanor, gym, gruppträning, hinderbana, kickoff anläggning och tennisbana.Vi anordnar resor med padel, tennis och gruppträning.På vår anläggning har vi företagsevent, kickoff, möhippa, svensexa och avslutningar av olika slag.Anmäl dig till vårt Golden Boost Camp och träna intensivt under 6 veckor."
Address: Johnssons Gård Vare, 432 91 Varberg
Phone: 0730 634661
City: Varberg
Zip Code: 432 91


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00

Similar places near
Glasscafé Tre Toppar i Träslövsläge Glasscafé Tre Toppar i Träslövsläge 2 km Många glassar att välja på, bra tempo på serveringen, trots många i kö.
Optimized Padel Center  Varberg Optimized Padel Center Varberg 2 km Fint ställe, enda problemet var att det inte fanns någon personal.
Varbergs Sportdansklubb Varbergs Sportdansklubb 4 km Trevlig bygdegård med fullutrustat kök.
Varbergs Scoutkår Varbergs Scoutkår 4 km Bra plats för scouter och en medelstor samlingslokalm.
Påskbergsvallen Påskbergsvallen 4 km Bra planer, bra parkering
Varberg Halvmarathon Varberg Halvmarathon 4 km Välkomna till Varberg Halvmarathon, höstens stora löparfest! Längs banan passerar du ...
Varbergs Judoklubb Varbergs Judoklubb 5 km Varbergs Judoklubb VÄLKOMNA!
Surfers Varberg Surfers Varberg 5 km En härlig affär, man önskar man vore 50 år yngre
Kladdohoj Kladdohoj 5 km Cykelaktiviteter, företagsutveckling cykeldestinationer, cykelcoachning, marknadsföri...
Aktiv senior - Varbergs kommun Aktiv senior - Varbergs kommun 5 km Aktiv senior, Kultur och fritidsförvaltning, Varbergs kommun. Vi arbetar för att utve...
Vallgraven - Varberg Wake Park Vallgraven - Varberg Wake Park 6 km ÖPPET TORS LÖR SÖN I AUGUSTI! Inget bokningssystem. Kösystem på plats! Parken kan ko...
Varbergs Parasport Varbergs Parasport 6 km Mycket bra
Warbergs Paintball Park Warbergs Paintball Park 6 km Roligt. Trevlig personal och mysigt läge. Rekommenderas.
Hälsocenter i Varberg Hälsocenter i Varberg 6 km Hälsocenter arbetar för en hälsosam aktiv livsstil med hjälp av kunskap, inspiration ...
Nordic Surfers Nordic Surfers 6 km Nordic Surfers är en kreativ byrå och arrangör av evenemang. Vi representerar ett nät...
Reviews
Grymt ställe att vara på med stor uteanläggning av bl.a naturhinderbana. En dröm för dem som älskar att vara utomhus och träna.
Bästa träningsstället, alltid peppande, kunniga och trevliga instruktörer! Stor uteanläggning med platsbyggd hinderbana, multicourt och den ombyggda ladan som är ett jättefint gym. Rekommenderas!
Bästa stället
Översatt av Google Bra och trevliga människor. Vi kände oss väl omhändertagna på padelbanan. Vackert ställe med ett underbart bageri och restaurang i området. Original Flinke og trivelige folk. Følte oss godt ivaretatt på padelkurs. Vakkert sted med herlig bakeri og restaurant på området.
Comment on this business

to add Golden Wellness Naturhinderbana map to your website;