facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golf by Carl

Golf by Carl

About

Golf by Carl är en golfbutik för dig som gillar golf. Vi hjälper dig alltid att hitta utrustningen som hjälper dig och din golf. För att vi vet att alla golfare är olika. Oavsett behov - vi hjälper dig. Because every swing is unique.



"Stockholms #1 anläggning för Golfträning samt Custom Fitting. Stor Golfstudio för utprovning, +60 utslagsplatser, övningshål samt puttinggreen."
Address: Enebybergsvägen 9, 18236 Danderyd
Phone: 08-7920955
City: Danderyd
Zip Code: 18236



related searches: Carl's Golfland Clearance, Global Golf, TGW, Golf Galaxy, Rock Bottom golf, The Golf Warehouse, Golf clubs, Carl's Golfland hours
Similar places near
Brodera mera butik Brodera mera butik 2 km Brodera mera säljer materialsatser för broderi. Webshop och butik i Danderyd.
Tidlösa Maya Tidlösa Maya 2 km Så fin butik
Reviews
Vill du va noga med vad du har i din bag så ta reda på det. Mycket proffsiga och de kan plocka fram rätt utrustning för din sving.
Åkte hit med en vän som är nybörjare och övade. Hjälpte han lite med svingen och gav lite tips. En person från shoppen kom fram och sa att jag behövde tona ner instruktionerna så att inte andra trodde jag jobbade där. Tycker deras attityd är helt fel och undviker dem sen dess.
Väldigt trevlig personal med bra priser!
Rätt trist golf ranch. Funkar nu när allt annat är stängt men så fort något annat öppnar så åker jag hellre dit.
Bra driving range med värmare under tak. Det stora minuset är den väldigt otrevliga skötaren av anläggningen som kan ändra öppettiderna från ingenstans. Troligen pga att de inte börjar tillräckligt tidigt med att samla ihop bollar. Har man utsatta öppettider är det de som ska gälla!
Väldigt bra Custom Fitting. De vet verkligen vad de gör och en stor fördel att kunna se hur bollen flyger + trackman. Jag rekommenderar starkt att göra en CF här istället för inomhus.
Otrevlig personal. Tränat i massor av år och alltid haft bollkort. Nu har de bytt system och de kunde inte byta in det gamla kortet eller läsa av hur många hinkar jag hade kvar. Förlorade säkert 300kr och personalen var helt oberörd och otrevlig. Nu byter jag range!
Otrevligt bemötande. Ville sälja dyrare saker än vad jag behöver NY golfare
Riktigt fin anläggning men galet mycket folk idag.
Alltid trevligt och proffsigt bemötande plus att rangen i sig är utmärkt för att träna
Comment on this business

to add Golf by Carl map to your website;