facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golf för alla

Golf för alla

About

Vill du spela massa golf i vinter?
Du kan träna allt mellan drive till närspel och spela på flera världskända banor, bland annat Mastersbanan Augusta National. Dessutom finns ett antal nöjesspel där du kan demolera glasrutor och annat kul!

Address: Sturegatan 9, 571 34 Nässjö
Phone: 0708-170 909
City: Nässjö
Zip Code: 571 34



related searches:
Similar places near
Nässjö Golfklubb Nässjö Golfklubb 2 km Fantastisk mat och super trevlig personal. Mycket bra priser. Sedan ligger den bra om...
Reviews
Vi gjorde ett oplanerat stopp här efter ett par golfveckor i Småland och Öland. Här upplevde vi miljön och en fantastiskt god måltid. Vi åt ribbs med tillbehör och bemötes av en mycket trevlig restaurangpersonal. Hit kommer vi tillbaka då klubben även har bra anordnade ställplatser för besökande med husbil.
Med tanke på priset så förväntade vi oss en riktigt fin stuga. Dessvärre var den ganska ostädad, på lofet där barnen skulle sova var det spindelväv och ganska dammigt. Solskydd i ett fönster, dock det som inte hade direkt solljus under dagen. Sängarna var under all kritik. Efter halva natten utan sömn la jag mig på golvet, det var faktiskt ett upplyft från sängen. En toalett att dela på, på fyra stugor och x-antal husvagnar och husbilar. Trevlig personal och fin golfbana. Vi kommer dessvärre inte tillbaka hit.
Fantastisk mat och super trevlig personal. Mycket bra priser. Sedan ligger den bra om man bara vill ta en öl eller 2 och se ut över hål 9 och 18. Här kommer jag att äta igen.
Varit här två gånger i sommar och skulle säga som så att banan är jätte fin, trevligt kansli med bra och genuint trevligt bemötande samt en pro som man kunde ställa frågor mm till och fick bra svar. Dock stort minus till restaurangen, dyrt, dålig service samt otrevligt bemötande. Man kännde sig mest ivägen när man va där. Så tips, spela på banan som är jätte fin åk och ät en pizza efter golfandet.
Precis intill Trafikverkets Rastplats Nässjöbyn ligger korthålsbanan. Mycket trevligt alternativ om man vill sträcka på benen en halvtimme.
Fantastiskt god mat och trevlig personal . Fint upplagt med fantastisk smakupplevelse.Jättebra pris på. Tack
Otroligt fin bana! Som krävdes mycket tankeverksamhet hur man skulle slå!
Trevlig korthålsbana, avgiftsfri och perfekt om man vill prova på golf. Man parkerar på nässjöbyns rastplats där det finns bra toaletter och fina bord att sitta och fika vid.
Fick en golfboll i huvudet, känner mig lite yr. men den är väldigt bra!
Varierande bana. Men va bered på att stå lite snett på vissa hål. Vacker miljö
Comment on this business

to add Golf för alla map to your website;