facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golfkrogen Öregrund

About

Vid Öregrunds golfbana finner du oss, mitt i Roslagen. Vi utför allt inom mat, bröllop, studentskivor, middagar för upp till 50 personer.

Address: Sandviks Gård, 742 91 Östhammar
Phone: 0700-291615
City: Östhammar
Zip Code: 742 91



related searches: Golf SE
Similar places near
Öregrunds Golfklubb Öregrunds Golfklubb 56 meter Jag blir aldrig besviken på maten hos er. 10golfbollar av 10 möjliga.
Öregrunds Golfklubb Öregrunds Golfklubb 271 meter Trevlig banan och miljö. Lätt tillgänglig klubbhusområde med nära range puttgreen och...
Reviews
Trevlig banan och miljö. Lätt tillgänglig klubbhusområde med nära range puttgreen och första tee
Trevlig golfklubb som har mycket att erbjuda utöver golf. Paddel, husbilsparkering, fin restaurang och vintertid skidspår.
Mkt trevligt bemötande och service i shoppen. Väääääldigt långsam service i restaurangen. Banan helt okej. Mycket järn på första 9. Greenerna ojämna. Andra 9 betydligt bättre skick på fairway och greener.
Rolig bana och fina,jämna greener
Sommaren närmar sig på golfbanan gräset har blivit grönt. Fler bilar på parkeringen. Ser att det har dragit igång kurser för blivande spelare/medlemmar.
Härligt att vara på golfbanan i suveräna Roslagen varierande banor lite lagom svåra ännu så länge i min smak men verkligen utmanande och hoppas att utmana dom ännu mera nästa säsong och grädde på moset vilken supertrevlig personal jag längtar redan till nästa säsong.
Bra bana fin stämning, något dyr greenfee
Jag åt buffén den var ganska tunn det var på öppningsdag så den kan vara bättre nu.
Den här platsen är underbar att vistas på. Jättefin natur att vandra i. Jättegod mat att intaga. Jag rekommenderar er alla ett besök.
Rätt bra skick och en helt okej bana, däremot tycker jag att en del hål saknar karaktär och prismässigt är den dyr jämfört med många andra banor i närheten som jag inte tycker är mycket sämre.
Comment on this business

to add Golfkrogen Öregrund map to your website;