facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golfparken Mariestad

Golfparken Mariestad

About

Äventyrsgolfen ligger vackert precis vid Vänern och är värt ett besök oavsett om man bor i Mariestad redan, eller besöker som turist.

Story

Äventyrsgolfen breder ut sig mellen Gästhamnen och folkets park i centrala Mariestad. Öppning sker i maj 2014. Här möts ni av en äventyrsgolf på 1100 m2 med parktema. Här har vi satsat på stora banor med roliga inslag.
Här finns även ett glasscafé som serverar Klings mjukglass, kulglass och styckglass. Det finns även kaffe och lättare fika.



"Äventyrsgolfen öppnade i maj 2014 och breder ut sig mellan Gästhamnen och folkets park i centrala Mariestad. Här möts ni av en äventyrsgolf på 1100 m2 med parktema. Här har vi satsat på stora banor med roliga inslag.Vi ligger vackert precis vid Vänern och är värt ett besök oavsett om man bor i Mariestad redan, eller besöker som turist."
Address: Hamngatan 55 Folketspark, 542 30 Mariestad
Phone: 0709452985
City: Mariestad
Zip Code: 542 30



related searches: Golfparken mariestad mariestad prices
Similar places near
Alhagens Minigolf Alhagens Minigolf 906 meter Billigt att spela och nyrenoverade och trevliga banor att spela på.
Reviews
Mycket god mat
Fin utsikt över sjön och hamnen. Inte så omväxlande banor, lite mycket skräp på banorna, solblekta skyltar, gick inte att se vad det står, hade förväntat mej bättre faktiskt, det var väldigt dyrt till den standarden.
Fina välhållna banor som gjorde det kul att spela. Kanske kunde variationen på banorna varit lite bättre. Men miljön i parken nere vid Vänern går inte att klaga på.
Lagom svår golfbana med fin plats . Här spelar man gärna till dofterna av oregano i rabatterna . Priset är en smula högt dock men tiden det tar spela 12 hål väger upp det . Rek för nybörjaren på minigolf
Trevlig bana,synd att dom inte hade resultat protokoll.
Ganska kul bana..tråkig miljö runt omkring men utsikten var fin över hamnen/sjön.
Helt ok golfbana dock är 12 hål lite kort
Roliga banor. Rimligt pris. Fanns även glass och dricka i kiosken.
Bra banor och fin områden
Mycket trevligt besök!
Comment on this business

to add Golfparken Mariestad map to your website;