facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golfstore Kungsängen GC

Golfstore Kungsängen GC

About

Golf Academy, Golfshop

Story

Golf Shop



"KINGS COURSEKings Course invigdes år 1993.På Kings Course kan amatören möta den professionella spelaren på lika villkor eftersom det skiljer avsevärt i längd mellan klubbtee och backtee på de flesta av hålen. Stora ondulerade greener i kombination med strategiskt placerade bunkrar gör Kings Course till en riktig utmaning där du ska känna dig stolt om du spelar på ditt handicap.QUEENS COURSEQueens Course invigdes år 1991.Queens Course är en skogsbana med smala fairways där du spelar de flesta hålen helt åtskild från andra spelare.Banan ställer högre krav på precision framför längd i slagen."
Address: Garpebodavägen 1, 196 94 Kungsängen, Sweden
Phone: 0707540265
City: Kungsängen
Zip Code: 196 94



related searches:
Similar places near
GolfStar Kungsängen GolfStar Kungsängen 16 meter Banorna är fortfarande helt ok. Spelade Kings första 9 imorse i strålande sol. Greene...
Reviews
Banorna är fortfarande helt ok. Spelade Kings första 9 imorse i strålande sol. Greenerna lite upp och ner i kvalitet. Kul att man kan hyra 3-hjulningar för en runda. Klubbhuset och runtomkring är riktigt slitet och trasigt, lite trist på en ”klassisk” golfklubb.
Jättefin bana! Bra skick och mycket trevlig! Dock dåliga tee-markeringar med endast jättesmå färger på metallplattorna som var svåra att urskilja som gäst och halvblind.
Spelade Queens Corse och skicket ute på banan var kanon. Rolig och varierande layout med många ondulerade greener. Kring klubbhuset är det dock nergånget och borde fixas till. Nästan omöjligt att få tag på golfvagn, så tag med egen!! Sista hålet är magisk :
Bra banor med mycket fin kvalitet. Jag uppskattar Queens-course särkilt mycket. Kings hade lite mer att önska på andra nio. Utsikten är en logistikhall.
Jättefin bana,förutom några greener,som inte var i bäst skick.
Rolig o utmanande bana, framförallt greenerna o greenområdena som är tuffa o snabba. Kings är den bättre av de två banorna. Är man ute efter en naturupplevelse så finns det finare banor, då stora delar spelas i ganska tråkig skogsmark.
Banan Queens i toppskick men fyrboll utan golfvett och tempo drog ner upplevelsen. Tre bollar mellan oss och dem avbröt sin runda pga dem. Som exempel så slog en av dem sitt tredje slag på sin tredje boll 40m från tee de övriga i bollen letade i skogen i 8 min utan tanke på att släppa igenom trots uppmaningar ifrån bollen bakom. Med det sagt så kan jag tycka att det borde vara någon sorts hcpmaxgräns i varje boll. 54x2 +36x2 funkar inte en helgdag om de inte har något golfvett.
Trevlig personal och ofta bra kondition på banorna. Drar av en stjärna för industriområdet intill. Vilket sabbar driving rangen och intrycket av Kings. Drar även av en stjärna för att kvaliteten på dagens lunch blivit sämre år för år...
Spelade queens idag. Greenerna var 5/5 och fairways 4/5. Jättekul att spela en bana i så bra skick. Har du hcp över 20 så rekommenderar jag att spela queens från röd tee, då blir banan väldigt rolig och poängen rullar in.
Har kollapsat helt. Mästerskapsbanan har blivit en skam för svensk golf. Greenerna har fortfarande inte åtgärdats. Öppetider under högsäsong i restaurangen är ett skämt.
Comment on this business

to add Golfstore Kungsängen GC map to your website;