facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Golfstore Sand GC

Golfstore Sand GC

About

Golfshop och golfträning på Sands Golfclub

Address: Tornaryd, 56491 Bankeryd
Phone: 036308308
City: Bankeryd
Zip Code: 56491



related searches: Lannalodge, Wiredaholm, Kristianstad Golfklubb, Bro Hof Slott, Hills Golf
Similar places near
Stallet, Åtorp Stallet, Åtorp 2 km Hyr ut stallplatser. Här finns belyst ridbana 20*60, ridhus 20*40. 15 min från Jönköp...
Stall Sjövik Stall Sjövik 2 km Varmt välkomna till stall Sjövik ! En privat hästanläggning i Bankeryds kommun som...
KFUM gården Vidablick KFUM gården Vidablick 6 km Fin plats med många utomhusaktiviteter med vackert utsikt över Vättern
Reviews
Riktigt bra. Speciell bana med otrolig mängd bunkrar. Vackert trots att vi spelade i sena oktober. Går där gärna igen i högsäsong. Kunde varit lite bättre markerade tee. Vi var två i bollen å hade ingen guidning direkt. Mötte en fyrboll som oxå hade vissa problem med att hitta rätt. Men överlag en riktigt fin bana. Kan inte annat är rekommendera.
Fantastik anläggning och träningsområde, önskade dock mycket mer från banan. Den utmanande och grym att spela, men skicket är inte alls vad man förväntar sig. Tyvärr. Men jag kommer tillbaka bara för den fina utmaningen.
Dom första 10-12 hålen är riktigt häftiga, tyvärr försvinner lite av känslan på slutet. Men en helt klart värd att spela.
Häftig upplevelse hela vägen. Spelade i april när inga Stockholmsbanor var öppna och greenerna var redan då bättre än det mesta jag spelat på nånsin! När vinden är med i leken är banan rejält svår, men kul.
Fin bana häftig och annorlunda. Det är en fin anläggning, fint utsikt. Men dricksvattnet smakade väldigt mycket järn.
En härlig golfupplevelse. Banan är både spektakulär och kul att spela. Mycket bra skick på det hela taget. En del pågående ombyggnationer på hål 12+13. Bra restaurang med trevlig personal. Man kan bo bra inne på området. Ganska dyrt att spela men ändå värt det på något sätt.
Både personal och bana var trevlig men maten var under all kritik, vi var ett sällskap på fyra personer där en person får sin mat först och 15 minuter senare fick resten av sällskapet sitt. Jag beställde torskrygg och fick skicka tillbaka den två gånger för att den var kall eller rättare sagt rå, så nu sitter jag och väntar på min hamburgare som dom skulle fixa istället den passar säkert utmärkt till min flaska riesling jag köpte till fisken.
Alltid lika kul att komma till sand och spela, verkligen en rolig men sjukt utmanade golfbana!
Trevligt bemötande, modernt och snyggt!
Mycket intressant bana med alla dessa kullar och bunkrar! Trevlig shop, restaurang och hotelldel i anslutning till banan!
Comment on this business

Directions to Golfstore Sand GC with public transportation


Domnaryd 120 meters
116

to add Golfstore Sand GC map to your website;