facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Good Guys Brew

"Good guys beer & pizza is a brew pub by Good Guys Brew. Open Tuesday - Sunday We serve Karlstads best pizza together with a mix of our own beers and sometimes from our good friends around the world. Welcome "
Address: Karlstad (commune)
City: Karlstad


Similar places near
Good Guys Brew Good Guys Brew 34 meter Härligt ruffig lokal med spännande ölsortiment och väldigt goda pizzor.
Ten Hands Brewing Ten Hands Brewing 314 meter A dedicated group of friends that met through our shared love of craft beer, equal ri...
Tingvalla Bryggeri Tingvalla Bryggeri 1 km Ett litet bryggeri som brygger i Karlstad i Karlstad på hantverksmässigt sätt samt fa...
MJ's Bryggeri MJ's Bryggeri 3 km Så trevlig rundvandring och berättelse om bryggeriet. Bjöds på en god nyhet också ...
Kils Bryggeri Kils Bryggeri 18 km Helt ärligt.. Jag var inte inne där.. Jag var snarare som ett barn utanför choklad fa...
Reviews
En ganska god lunchpizza, även om jag tycker att det finns en del bättre alternativ i Karlstad. Ölen tycker jag är i dyraste laget, framförallt om man jämför med motsvarande ställen i tex Tyskland och Polen som ofta har väldigt mycket trevligare lokaler, där den egna ölen har samma prisnivå som vanlig öl. Med lite lägre priser och om de gör lokalen trevligare så tror jag att stället har potential.
Bra utbud av lokala öl på tapp, sjyssta pizzor men inget som inte någon annan premium pizzeria levererar.
Härligt ställe med många hantverksöl både egenproducerade i bryggeriet precis bredvid men även från andra lokala bryggerier och pizza.
Riktigt bra pizza. Ölen från GGB är helt ok men priserna är ju värre än i GBG.
Trevligt och mycket intressant. Har 20 st egenbryggda öl på fat. Man får provsmaka lie om man är osäker. Humana priser på ölen. Åt dock ingen mat sån inte betygsätta detta. Trevlig personal. Enda nackdelen är att det blir fort fullt. Stället är lite trångt.
Fantastiskt god pizza med 10 sorters öl på tapp. Rekommenderas!
Mycket trevligt och avslappnat ställe med magiska pizzor och en palett av ölsorter för alla smaker
Schysst småskaligt häng med go' personal och litet men välsmakande utbud av egenproducerat öl i baren. Prisbilden är dock inget för den med tunnare plånbok. En vägg är allt som skiljer baren från bryggeriet där samma öl produceras. Den spontana lilla rundturen var väldigt uppskattad, även för en som redan är insyltad i bryggeribranschen. Kul med blandade gästkranar när det t ex inte fanns någon egen porter/stout. Hade inte möjlighet att testa den stenugnsbakade pizzan men det får bli vid nästa tillfälle. Rekommenderas!
Väldigt goda pizzor och bra utbud på öl! Rekommenderar margaritan!
God smakrik öl och jättegod pizza. Avslappnad mysig stämning.
Comment on this business

to add Good Guys Brew map to your website;