facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Good to Great Padel

Good to Great Padel

About

Följ Good to Greats långsiktiga satsning för att utveckla Padel.

Follow Good to Greats long-term commitment to develop Padel.



"Upplev Collector Bank Arena - en anläggning i världsklass! Hos oss kan du spela padel, tennis, ta ett möte eller träna i vårt toppmoderna gym. Efter träningen erbjuder vår restaurang nyttiga och välsmakande måltider. Välkommen!"
Address: Rinkebyvägen 20, 18236 Danderyd
City: Danderyd
Zip Code: 18236


Opening Hours

Monday: 07:00 - 23:00
Tuesday: 07:00 - 23:00
Wednesday: 07:00 - 23:00
Thursday: 07:00 - 23:00
Friday: 07:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 23:00


related searches: Padel Stockholm, Good to Great Tennis, Padel Frihamnen, Good to Great Tennis Academy players, Tennis Academy Sweden, Good to Great Tennis Academy
Reviews
Mycket fin anläggning för tennis och padel. Skön stämning och bra restaurang med vällagad och god mat. Proffsig servering. Väldigt gott kaffe. Liten shop med kunnig personal. Rent och snyggt. Ett gym som gränsar till lyxigt. Det blir full pott. 5/5 stjärnor. Höll dock på att tappa en pga bristfällig halkbekämpning på parkeringen.
Fin anläggning i helhet med bra utrymmen vid sidan av banorna med cafe och lounge. Men padelbanorna håller ingen högre kvalitet. Banorna 1-4 har "fri sikt" på kortsidorna ut mot tennisbanorna vilket gör det väldigt svårt att se djupet, blir otroligt rörigt. Kanske ett stort skynke som skärmar av vore nåt? Bana 5 och uppåt är grusiga vilket gör underlaget "halkigt", en smaksak men inte min favorit. Inga banor har ordentliga poängramar, dom är ditställda i efterhand så dessa hamnar i vägen för ingångarna till banorna. Småsaker kanske men mef det stora antalet padelbanor i Stockholm så behöver dom shapea upp sig om man vill ligga i framkant, men det kanske är fokus på tennis o padel bara "glider med" på denna hall?
Väldigt bra banor! Personalen är trevliga och hjälpsamma. Enda nackdelen är att det är ganska dyrt att hyra banor.
Extremt otrevlig kvinna i växeln. Att vara rösten till bolaget och inte ha någon form av kundservice kunskap är pinsamt, skulle aldrig vågat ha en sådan kvinna i mitt bolag.
Älskar den här hallen Oavsett om det är tennis eller padel. Högsta betyg rakt igenom. Trevlig personal, bra banor, bra belysning restaurang och schyssta omklädningsrum
Otroligt fräsch och ny sporthall. Kul med elitsatsning i Danderyds kommun. Allting håller hög internationell klass.
Superfin anläggning, men 20% dyrare än andra ställen. Otroligt svårt att hitta en tid då members club har förtur till de bästa tiderna.
Riktigt fin och fräsch tennisanläggning med restaurang, lounge, 7 st tennisbanor, padelbanor 3 st inomhus, 3 st utomhus samt ett gym i samma anläggning. Proffsig personal och väldigt god mat i restaurangen. Finns även konferensrum, stora och små.
Grymt ställe för padel och tennis. Hög kvalité på både planer och personal. Den goda restaurangen är dessutom ett stort plus i kanten.
Bokad tid men ingen på hela anläggningen som kunde öppna så vi kunde spela, ingen som svarar i telefon när man ringer. Totalt värdelöst.
Comment on this business

to add Good to Great Padel map to your website;