facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GoodforKids.se

GoodforKids.se

About

Hos oss hittar du rakt igenom ekologiska och trygga produkter.

Story

Hjärtligt välkommen till GoodforKids! Här finns bara ekologiska leksaker och trygga produkter som är bra för ditt barn och dig som förälder. Våra varor är av hög kvalitét, ekologiska och trygga, tillverkade i rena material som ekologisk bomull, ull, rostfritt, trä och glas. Dessutom levererar vi vårt sortiment av ekologiska och pålitliga produkter snabbt till dig! GoodforKids startades 2011 då vi tyckte att det var svårt att hitta produkter som var rakt igenom ekologiska och trygga med tydliga produktbeskrivningar. Därför har vi sedan starten alltid haft utförliga beskrivningar som gör det lätt för dig att få kunskap om och vara trygg med det du köper. Idag har vi flera större kunder, bland annat hela Växjöregionens kommuner med staden Växjö som blivit utsedd till Europas grönaste stad. Vi levererar även till Gävleborgs läns kommuner samt till många privata förskolor och företagskunder. Vi är stolta över att få leverera hit – men vi är också väldigt stolta över att ha dig som kund. Om du skulle sakna något i vårt sortiment så hör av dig direkt så ska vi göra allt vi kan för att så snabbt som möjligt ta in det du letar efter.
Varmt tack för ditt förtroende - du är väldigt viktig för oss och du ska känna dig varmt välkommen!

Address: Sven Stures väg 3, 82650 Söderhamn
Phone: 072-7000400
City: Söderhamn
Zip Code: 82650


Similar places near
Lekia i Söderhamn Lekia i Söderhamn 4 km Störst utbud av Lego i Söderhamn, men när det är rea så höjs priset från nedsatta pri...
Reviews
Fruktansvärt dålig stil! Vi betällde en madrass från Goodforkids för en månad sedan. Den skulle ha levererats förra veckan så vi kontaktade dem igår. Idag fick vi svar att de har makulerat vår order med anledning av problem med leverantören. Detta meddelades efter förseningen när vi själva kontaktade säljaren. Ytterst oprofessionellt och ohyfsat. Kan man som säljare inte leverera det som är överenskommet är det minsta man kan förvänta sig att få information om detta. Hänsynslöst att inte kontakta köparen när de inte håller sin del av avtalet. Dåligt beteende eller ren och skär inkompetens!
Er telefon är alltid avstängd så någon snabb survice får man absolut inte. Ni säger att ni svarar snabbt via mejl men att vänta två dygn på ett svar är inte snabbt! Jag beställde en viktig vara som jag måste ha innan mitt barn föds, vilket är vilken dag som helst nu och jag beställde den för att det stod att jag skulle få den inom 2-3 veckor men efter 22 dagars fick jag aldrig den. Jag fick inte ens en notifikation om att jag inte skulle få den eftersom ni inte kunde skicka den. Dålig stil! Jag kommer aldrig att köpa något mer från er och varnar alla att undvika er så kallade affär.
Beställde en madrass till en spjälsäng, efter några veckor fick jag ett mail om att min order blivit makulerad, jag antar att varan var slut hos deras leverantör. Eftersom det inte framgick om och när jag skulle få mina pengar tillbaka skrev jag ett mail och frågade om detta, uttryckte även att jag var besviken på att de inte meddelade att varan var slut tidigare. Jag fick tillbaka pengarna men de svarade aldrig på mailet. Misstag kan ske men att inte ens svara på mail är bara oprofessionellt...
Älskar den stigen
Översatt av Google Riktigt dålig service. Jag beställde en produkt som måste returneras eftersom den är felaktig och osäker att använda. Ingen svarar någonsin i telefonen och de är väldigt långsamma att svara på mejl. Original Really bad service. I ordered a product that needs to be returned as it is faulty and unsafe to use. No one answers the phone ever and they are very slow to respond to emails.
Översatt av Google Skön Original جميل
Comment on this business

to add GoodforKids.se map to your website;