facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göstas Konditori

About

Vår officiella Facebook sida finner ni på www.facebook.com/berntskonditori

Story

http://www.berntskonditori.se

www.facebook.com/berntskonditori

Address: Södra Nissastigen 2, 333 32 Smålandsstenar
Phone: (0371) 30145
City: Smålandsstenar
Zip Code: 333 32



related searches: Göstas konditori smålandsstenar reviews, Ditt Café
Reviews
Vi åkte till Smålandsstenar legendariska café som startades 1936. Cafét som är belägen mitt i centrum ligger strategiskt till vid huvudleden och har en stor allmän parkering tvärs över gatan. Vid första anblicken ser cafét funktionellt ut men ganska trist. Deras utbud är bra och det är enkelt att se vad de erbjuder, dock är det irriterande att de inte visar ett enda pris på bakelser, bröd och kakor. Det låter kanske lite snarstucket att peta på att priser inte finns, men vem skulle inte bli sur om man gick på restaurang och inga priser fanns på rätterna? Då vi inte tycker att man skall behöva fråga blir det en suprice när det skall slutligen betalas.... Slutligen tycker jag att det är storstadspriser, enkel inredning och inga priser på utbudet.
Trodde man behållit kvalitet från tidigare besök… Men ack nej, en mörk fralla med skagenröra helt utan finess! Torrt bröd och en klick inpetad röra Förpackad i plast… Nog kan ni bättre!!!
Alltid gott med fika på Göstas, dock ledsamt att det är så omysigt. Svårt att sitta o prata ostört. Hade behövt lite makeover Mat: 4/5
Sämre än sitt rykte, nära jag satte en tvåa, men den goda kardemummabullen räddade en trea. Eftersom vi åkte förbi vid lunchtid så ville jag ha något matigare. Macka med falukorv och ägg borde funka. Det var dock en besvikelse. Torrt bröd, dåligt med korv och ett ynka ägg. Tveksamt om det kommer att bli återbesök här. Lägger med några bilder på maten.
Kom dit vid 13 tiden och då var utbudet mycket sparsamt. Ett wienerbröd, några bullar och ett fåtal kakor. Extremt dyrt.
Är det dags att sträcka på benen efter några timmars bilfärd, kan detta café vara ett kanske det enda i Smålandsstenar alternativ. Ligger mitt i blickfånget på genomfarten i byn. Lite beskt gammalt kaffe för 37:- per kopp och en förhållandevis god semla för 49:-. Så det är bara att välja fika med storstadspriser eller fortsätta bilfärden med stela ben.
Mycket trevligt konditori. Brukar stanna till där när jag ska till Varberg. Mysigt lite äldre stil. Får lite flashback.Mat: 5/5
Bra utbud i fiket men väldigt små glasskulor
Härligt med konditori i svensk tradition! Goda smörgåsar, bakad potatis, bullar, kakor och bakelser. Bra parkering på baksidan. Uteservering också på baksidan. Många sittplatser inne o ute. Nära en femma!Mat: 4/5
Bra kvalitet på bakverk! Kanelsnäckan var sådär lagom krispig på ytan och lagom fuktig inkrom : Lite åt det dyrare hållet som andra påpekat men samtidigt, trevlig atomsfär med genomsyn på flera olika håll i byn. Rent, ordning och reda : Vi återkommer inom kort och sen även till våren.
Comment on this business

to add Göstas Konditori map to your website;