facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göstases

Göstases

About

Göstases i Strömstads hamn är den breda publikens restaurang där fokus ligger på bra mat, fantastisk service och ännu bättre underhållning.

Story

Göstases har totalt ca 150 sittplatser, 50 inne och 100 ute. Basen i vår mat är det Kosterfjorden har att erbjuda plus ett antal andra alternativ såsom pasta och en och annan hamburgare.

Address: Strandpromenaden 1, 452 30 Strömstad
Phone: 0526-108 12
City: Strömstad
Zip Code: 452 30


Similar places near
Golfkrogen Strömstad Golfkrogen Strömstad 1 km Fantastiks härlig terass med överblick av många hål. Bra mat och trevlig shop. Banan ...
Pacos Pacos 11 km Riktigt gött och fotboll visar de: Trevlig personal och inga klagomål på maten. Nöjd...
Sundets Skaldjurscafé Sundets Skaldjurscafé 11 km Topp 10 det godaste jag ätit i livet. Rödtungan var svingod! När frugan lämnat tallr...
Reviews
Ja, här hittar man THE räkmackan och THE fish & chips i Strömstad. Fantastiska räkor och kummeln fish &chips så krispigt som man bara drömmer om.
Efter alla fantastiska recensioner blev vi minst sagt besvikna över maten. En toast skagen som endast smakar majonnäs och grillade scampi som dryper av fett och var näst intill oätliga.
Trevlig personal och en utsökt räkmacka. Gillade speciellt den inlagda gurkan. Som sagt det blir ett återbesök inom kort.
Service ok, går bra att ha med hund. Åt burgare, pommes helt förfärligt dåligt. Burgare bara ok. Fish&chips, fisken för hårt friterad. 210 spänn, inte värt det.
Åt fiskburgare som egentligen var en fish & chips med bröd. Fisken hade legat för länge i fritösen och var för torr
Trevlig personal och snabb service.
En nyårsaftonssupé skall alltid vara något bra att komma ihåg! 2021 års nyårsafton kan jag bara komma ihåg som ett enda stort misstag! Om man åtar sig att servera en nyårssupé bör man vara förberedd. Om krögaren inte förstått vad det innebär så avstå från uppdraget. Kunskap, traditioner och respekt för vad individer förväntar sig en nyårsafton är viktigt. Inser inte den ansvarige krögaren detta kalls det för ett "kardinalsfel".
Den bästa räkmackan jag ätit någonsin! Dessutom trevlig personal, vacker miljö nära vattnet, fräsch toa, ok priser!
Räkmackan och fish & chips var topp! Mysigt ställe och en skön oas att rymma in till när solen står som spön i backen.
Ganska smaklöst och halvkass service. Recensioner sedan innan, stämmer inte överens med dagens besök
Comment on this business

to add Göstases map to your website;