facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göta Lejon

Göta Lejon

About

Göta Lejon tar Broadway lite närmare dig. På den här sidan får Du information om vad som händer hos oss. Gilla oss så får du veta "det" först!

Address: Götgatan 55, 116 24 Södermalm, Stockholms Län, Sweden
Phone: -46850529000
City: Södermalm
Zip Code: 116 24



related searches:
Reviews
Lite besviken, för stor ensemble för en så liten scen. För högt ljud så man hörde knappt texterna. Mycket folk och väldigt mycket ljud.
Var och såg Hair en super föreställning. Tack för både lite humor fantastisk sång,dans och musik
Underbart och vi hade garanterat de bästa platserna längst fram vid balkongen på övre plan vilket rekomderas för kortare personer och vi som inte gillar att ha någon framför oss.
Trevlig och fin teater med bra akustik. Däremot är det lite trångt mellan sätena och dålig lutning på parkett så det blir väldigt skymd sikt om personen framför är lång.
Var på en superbra musikal. Hair. Vilket fart. Otroligt skickliga sångare och skådespelare.
Fin miljö men logistiskt är lokalen inte bra. Att gå på toaletten i en paus är en utmaning och allt krångel när man skall sätta sig och sitter långt in på en rad. Det är bra ljud och en upplevelse men lite ändring på logistiken vore bra.
Vilken fin HAIR föreställning!
Härlig teater om än aningen liten för denna föreställning nästan, köerna till toaletterna i pausen var enorma och utrymmet de var i ännu mindre men i övrigt trevlig personal men baren hade väldigt dåligt utbud och det skulle inte vara så svårt att köpa in lite bättre sortiment beträffande dryckers sorter m.m. att ta 80kr för tex. en Norrlands guld känns verkligen lågt och med det krassa urvalet fick hela stället att kännas lite billigt och profithungrigt, tråkigt.
Trångt i foajén för så mycket folk. Men gammal fin teater annars. Rekommenderar inte att sitta på de fyra fem första raderna på balkongen med barn, de såg inte scenen så bra på grund av räcket tyvärr. Något jag vet till nästa gång
Vi såg musikalen hair. Den var enastående.
Comment on this business

to add Göta Lejon map to your website;