facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göta's Glass & Gott

Göta's Glass & Gott

About

I Göta´s Glass & Gott kan du köpa Klings goda glass från Mariestad, vi har också ett ordinärt kiosksortiment med godis, dricka, tobak och tidningar.

Address: Baltzar von Platens väg 20, 54673 Forsvik
Phone: 0722 24 12 11
City: Forsvik
Zip Code: 54673


Reviews
Helt okej priser! Var en trevlig upplevelse och snabb service. Däremot upplevde jag och mina vänner att några av smakerna var nästan smaklösa, till exempel choklad och jordgubb, medan andra var riktigt starka, som saffran. Jordgubbsglassen hade dock riktiga jordgubbar i. Sedan finns det också annat fika. Allt som allt var det definitivt värt ett besök om man inte orkar köa till smultronstället.
Cyklar 90km för bästa glassen. Alltid trevligt personal och riktigt god italiensk glass 2023 uppdatering Lika god glass som vanligt. Premiär för min cykel tur till Söderköping och bra paus innan jag vänder hem.
En av de bästa glassarna jag har smakat. Dessutom är personalen där väldigt trevlig. Idag 21/06 var jag där och en i personalen hjälpte mig eftersom jag är gravid hon var så trevlig och hon har ett stort hjärta jag vill tacka dig för att du gjorde min dag
Smultronstället kan slänga sig i väggen! Här har du trevlig personal och god glass. Det kanske kostar lite extra, men du har unika goda smaker som definitivt väger upp. Jag rekommenderar amaretto eller lakrits. Deras staty utanför är sjukt creepy, men det är en annan historia.
Stort utbud av väldigt god glass. Personal var dock lite dryg och påpekade att glassen kostade lika mycket även om vi bad om mindre storlek på kulor.
Så god glass. Glassen blev min favorit.Dessutom är det fin utsikt över Göta Kanal och kanalbåtarna.
Fantastisk god italiensk glass men helt ärligt mjukglassen är också sjukt god. Testa jordgubbsmjukglass.
Körsbärsglass o saffransglass vid kanalen. Italenskglass tror jag det är. Mkt bättre än Sveaglass. Jätte gott!!
Helt otroligt god glass! Vem vill köa till glassen när den godaste glassen ändå är bredvid - utan kö?! Saffransglass, fläderglass och melon. Jag vill bara ha mer!
God glass, rejäla portioner! Värt att gå till om man inte orkar stå och köa till Smultronstället.
Comment on this business

to add Göta's Glass & Gott map to your website;