facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Göteborgs Konsert & Evenemang

Address: Väverivägen 17, Borås
Phone: 031180049
City: Borås



related searches: Evenemang i Göteborg 2022, Konserter Göteborg 2022, Konsert Göteborg idag, Evenemang Göteborg, Att göra i Göteborg, Konserter Göteborg 2021, Vad händer i Göteborg i helgen, Vad händer idag
Similar places near
Sjölyckan Sjölyckan 182 meter Super trevligt. Skön inredning och trevlig personal
Barbados Music Barbados Music 319 meter
Salubrious Salubrious 381 meter
Sun Mike Sun Mike 697 meter
Betonova Fastigheter Betonova Fastigheter 13 km Översatt av Google Han förväntar sig inte mycket. Original Nu se așteaptă mult.
Widerberg Widerberg 14 km
Hasses Altan Hasses Altan 19 km
Acer Acer 19 km
Levins Skor AB Levins Skor AB 19 km Hjälpsam personal som snabbt och enkelt löser ev. problem. Skor av kvalitetsmärken me...
Iglesia de madera de Hedared Iglesia de madera de Hedared 19 km Liten mysig sevärdighet om man åker runt i Sverige.
Hedared Stavkirke Hedared Stavkirke 19 km Liten mysig sevärdighet om man åker runt i Sverige.
Reviews
Både byggnaden och stora konsertsalen är vackra och ändamålsenliga. Man ser bra oavsett planering. Extra plus för den smakfulla lobbyn/bar-ytan
Min son har autism. Och utvecklingsstörning men kunde gå på Vikingarnas avslutningskomsert ikväll tack vara hjälp från konserthusets supertrevliga värdar som hjälpte honom till och från hans plats och fanns där om det skulle vara något. mamma väntade utanför Fantastiskt att han kunde gå för det hade varit en katastrof för hela familjen om han missat detta. Tusen tack till Konserthuset med personal.
Mycket fin scen, extremt professionellt bemötande. Tillgängligt för alla och en tillgång i staden som fler borde besöka.’
Fantastisk upplevelse, där Robert Wells och hans fru Maria uppträdde.Sån fin sal i Göteborgs konserthus. Rent och mysigt, personalen var glada och tillmötesgående. Lätt att ta sig in,kommer definitivt tillbaka.
Musiken som levereras här är ju underbar men besöket höll på att sluta i förtid! Jag satt på balkongens första rad för en optimal lyssningsplacering men kunde nästan inte koncentrera mig på musiken pga att det var så trångt för ben och fötter. Min smala lycka var att huset inte var fullt och jag kunde ta en annan plats med normalt benutrymme. Annars hade jag fått gå hem i pausen. Som 1,89 lång måste jag avråda från den raden och istället tipsa om sidobalkongerna.
Göteborgs konserthus anses vara "si och så fint". Men oavsett vem arkitekten var, så är ventilationen för dålig för moderna behov. Det blir ofta för varmt och syrefattigt för att det ska vara behagligt för en längre konsert. Stolarna har dessutom ganska låg rygg och det är för kort avstånd till framförvarande rad för att det ska bekvämt att sitta en längre stund i dem. Det hade behövts en varsam renovering för att passa moderna behov.
Väldigt bra förestälning..
Perfekt ljud, världens bästa. Upplev ljudet.
Garderob till överkomligt pris, men dyrt att köpa något ätbart före konserten. Det var väldigt lite utbud också. Konsert och allt runt den fungerade storfint och akustiken var fantastisk.
Fantastisk konsert och dirigenten helt outstanding. Vilken Ynnest att få komma till Konserthuset och att vi har det. Får ni möjlighet gå och lyssna.
Comment on this business

Directions to Göteborgs Konsert & Evenemang with public transportation


Mossen 260 meters
533

to add Göteborgs Konsert & Evenemang map to your website;