facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Götene Ryttarklubb

Götene Ryttarklubb

About

Vi satsar på kvalitet för både bredd och topp i syfte att vara en framgångsrik förebild inom ridsporten.
- Välkommen till oss!

Story

Götene Ryttarklubb har sedan starten 1970 bedrivit ridverksamhet på Bölaholm. I början skedde allt arbete ideellt fram till 1979 då den första ridläraren anställdes. Idag kan vi erbjuda lektioner av utbildade instruktörer.

Vi är anslutna till Svenska Ridsportförbundet. Detta innebär att vår ridskola är den enda i Götene kommun som blivit granskad och godkänd av dem.
Vi satsar på kvalitet för både bredd och topp i syfte att vara en framgångsrik förebild inom ridsporten. Alla ska kunna utvecklas och ha kul genom hästar och ridsport på en anläggning där säkerhet och gemenskap är nyckelorden.

Hos oss ska det vara roligt och inspirerande att lära sig mer om hästar och ridning. Vi har en fantastisk gemenskap med trygga, harmoniska och välridna hästar. Vårt mål är att ge våra elever de bästa förutsättningarna för att kunna utvecklas som ryttare och för att de ska känna sig trygga med hästen. Våra instruktörer är väl utbildade och har stor erfarenhet av att hålla ridlektioner. Vi har allt från knatteridning för de lite yngre till träningsgrupper för de avancerade ryttare som vill komma ut och tävla eller bara träna lite mer. Vi har även flera handikappgrupper som rider regelbundet varje vecka, både barn och vuxna. Dessutom anordnar vi andra kringaktiviteter så som prova på ridning och after work ridning.

Utöver detta har vi flera sektioner och kommittéer som anordnar aktiviteter för våra medlemmar, så som Ungdomssektionen, Tävlingskommittén, Körkommittén och Utbildningskommittén.

Välkommen till oss!

Address: Box 109 Bölaholm, 53322 Götene
Phone: 0511-59940
City: Götene
Zip Code: 53322


Similar places near
Götene Dykarklubb Götene Dykarklubb 259 meter Gruppsidan finns här: https://www.facebook.com/pages/Götene-Dykarklubb/21413009871183...
Socialdemokraterna Götene Socialdemokraterna Götene 549 meter Officiell sida på FaceBook för Socialdemokraterna Götene (Götene Socialdemokratiska A...
Kollängens tingshus Kollängens tingshus 8 km Har aldrig varit där så jag kan tyvärr inte uttala mig om hur det är på kollängens ti...
Österängs Bygdegårdsförening Österängs Bygdegårdsförening 12 km Bygdegårdsföreningens hemsida
Comment on this business

to add Götene Ryttarklubb map to your website;