facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gothenburg International Airport

Address: 438 80 Landvetter
Phone: 010-10 93 100
City: Landvetter
Zip Code: 438 80



related searches: Gothenburg Airport bus, gothenburg-landvetter airport code, Gothenburg Airport arrivals, Gothenburg Airport departures, Gothenburg airport Covid test, Gothenburg Airport hotel, GOT Airport, Flights from Gothenburg
Similar places near
Göteborg Landvetter Airport Göteborg Landvetter Airport 18 meter Hur många miljoner byggde ni det nya haller för? Hade man inte råd med stolar? Nu ska...
Gothenburg Landvetter Airport Gothenburg Landvetter Airport 52 meter Hur många miljoner byggde ni det nya haller för? Hade man inte råd med stolar? Nu ska...
Menzies Lounge Menzies Lounge 63 meter
Reviews
Allt går snabbt och smidigt. Rent och fräscht. Bra med parkering för dom som blir lämnade och hämtade. Betalning med app. Tydlig information inne på avgång/ankomst hall. Finns bemannad informationsdisk. Matställen för den som är hungrig både utanför och innanför boarding. Finns våg att väga handbagage och dessutom möjlighet att mäta handbagagets storlek. Finns flera hotell på nära avstånd.
Hur många miljoner byggde ni det nya haller för? Hade man inte råd med stolar? Nu ska det lastas 440 pers och det finns 82 stolar. Gate 20a med 40 stolar är avstängt. Och på hemväg, endast ett flygplan som landade, är det som vanligt kö för tjejerna att komma till toa. 2023 och ni har inte löste problemet med eviga kö till damernas!
Har rest med landvetter 11 gånger och tycker att för en flygplats är den verkligen okej, men tyvärr är boarding vid sommar nästan alltid försent- om du är en förälder så skulle jag säga att du packar lite mat åt barnen och åker minst 3 timmar innan flyget 4 är perfekt baggagehämtning tar max 40 min och minst 25, och boarding tar inte så mycket tid ex 40 min minst Ha en trevlig och säker resa!
Under 2022 har Landvetter tyvärr blivit till en besvikelse. 3 av 3 gångar har mitt bagage antingen varit försenat, trots att det har funnits på landningsbanan, eller så har det inte kommit alls. De problem som flygplatsen har just nu är kritiska för att fungera! Min rekommendation, checka aldrig in bagage!
Snabbt, smidigt och lätt med allt. Skulle gissa på att detta är Sveriges smidigaste flygplats
Hemskt... giriga personer som ej lever i verkligheten hur VANLIGA folk tänker... totalt opersonligt inget genuint leende eller yrkesstolthet. Ingen kunskap om vad som är normalt gällande prissättning... allt handlar om toppstyrd girighet... ingen gruppkänsla, alla tänker bara på dig själv och alla jobbar för olika giriga arbetsgivare och INGEN HAR VARKEN KUNSKAP ELLER VILJA ATT FÖRSTÅ att kunden betalar allt och är deras arbetsgivare och ger dom lön... nästan värre än imperialistiskt styre
Trevlig och en lagom flygplats lätt att hitta
Mycket bra flygplats, rekommenderar att flyga härifrån. Undvik helst Ryanair om du vill. Efter egna erfarenheter med ryanair från flygplatsen så blev landningen så hård att vissa förvaringsluckor öppnades upp. Enda nackdelen är väl att det nästan är garanterat att du kommer att lyfta försent härifrån. Enormt stor brist på cykelparkeringar och cykelväg hit.
Riktig pajasflygplats just nu Ständiga förseningar när man ska flyga ut, alltid sent bagage när man anländer. Basic-funktionen flygplats fungerar inte. Katastrofdåligt. Vem är ansvarig? Synd att Säve stängdes ned, det fungerade verkligen. Det får bli Oslo eller Köpenhamn i fortsättningen, jag har tröttnat.
Jag kom med flyg, för att sedan åka buss med Västertrafik till Centralen och vidare med tåg. Busschauffören Alberto gjorde min dag, vilken underbar människa , hans 2 kompisar som okzå körde buss, var inte långt efter dom heller. Nu fattar jag vad ni menar med goa gubbar.., och jag vet att dom finns.
Comment on this business

Directions to Gothenburg International Airport with public transportation


Gothenburg Landvetter Airport 60 meters
601
611
N601
Landvetter Airport 60 meters
612
Flygbussarna
Vy Bus4You
Vy Express
Landvetterhotellet 150 meters
612
Flygbussarna

to add Gothenburg International Airport map to your website;