facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gräddhyllan Lantcafé

Gräddhyllan Lantcafé

Story

Gräddhyllan Lantcafé är en gård från 1870-talet. Gräddhyllan har ett naturskönt läge vid Lagan med en vacker och avkopplande utsikt över Tånnerydsdammen.

Mitt i detta kulturlandskap njuter du av både stillhet och miljön, koppla av hos oss och njut av livets fantastiska stunder.

Gräddhyllan serverar flera sorters kaffe, hembakade kakor och bakverk, smörrebröd, pajer samt sallader m.m. Vi bakar för hand med naturliga råvaror som smör & grädde utan tillsatser, men med mycket kärlek!

Address: Ryd 4355, 285 93 Markaryd
Phone: 0433-14040
City: Markaryd
Zip Code: 285 93


Similar places near
Markaryds Pizzabutik Markaryds Pizzabutik 6 km Hade önskat mer fyllning på Pizzan, den blev väldigt dyr för ett par enstaka kyckling...
Ronin Energy Drink Sweden Ronin Energy Drink Sweden 6 km Ronin Energy finns i fem versioner. -Ronin Original -Ronin Sockerfri -Ronin Ice, med ...
Reviews
Besökte kafeet och fick en jättegod körsbärsmazarin till kaffet. Mysigt med 1800talsstuk Nästa gång testar vi lunch i storstugan
Mysigt ställe med väldigt god mat/fika och med trevlig personal. Goda möjligheter att sitta både ute och inne samt i "växthus".
Trevligt fik med härliga omgivningar, i närheten av Lagan. Några lunchrätter och mycket att välja på i kakväg. Riktigt god rabarbermazarinkaka åt jag. Härligt väder, så vi satt ute, där det var gott om stolar och bord, så man behöver inte sitta på varandra. Även gott om utrymme inomhus om det skulle vara sämre väder.
Supermysigt ställe med massa god mat och fika. Plus för lite fotbollar till barnen som kunde sysselsätta sig.
Gott kaffe och goda bakelser. Och fin utsikt och bra väder och kärleken vid sidan om mig. Bättre kan det aldrig bliva. Perfekt!!!!!!
Mysigt ställe, vackert beläget vid liten sjö, med fräsch sommarbuffe. Du kan även fika eller äta varmrätt. Finns plats även för större sällskap. Rekommenderas varmt.
Trevligt Lant Café med både restaurang och café med stort utbud. Möjligtvis lite för höga priser. För övrigt, Mysig lantlig miljö och god mat. Trevlig personal. Trevligt utflyktsmål både för gammal som ung.
Trevligt ställe att ta en fika på extra gött att sitta i värmen "inifrån" när det är lite smått ruggigt
Supermysigt avkopplande miljö nära till vatten trevlig personal stort utbud av div kaffe och kaka och div annat
Mysig idyll mellan sjö och skog...mycket trevlig personal och väldigt god mat
Comment on this business

to add Gräddhyllan Lantcafé map to your website;