facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gräddö Pizzeria

Address: Gräddö, Stockholms Län, Sweden
City: Gräddö


Similar places near
Gräddö Pizzeria Gräddö Pizzeria 10 meter Bra trevlig personal. Goda pizzor
Reviews
Grabbar, ni har alltid varit i min bok, men nu...Hannah från Ascot!! Hon har en aura och energi som lyfter er redan goda mat till himmelen. Det stavas service och kundomtanke, tyvärr ovanligt här i Sverige. Fortsätt så.
Fantastisk mat, personal och skärgårdsstämning. En pärla. Ryckt upp sig oerhört sedan ägarbytet. Nu sist beställde vi hamburgertallrikar, pommes, pizzor, pasta bolognese, kebabrulle, läsk och öl. Det blev 10/10 på alla rätter med överlyckliga barn. Var verkligen förvånad över pris kontra kvalitet. Bra priser, bra upplägg. Innan vi gick bjöds barnen klubbor . 10+ till er som jobbar i köket. Kommer garanterat tillbaka om både barnen och föräldrarna får bestämma! Ses snart igen
Pizzan var riktigt bra, men bara pizzasallad utan dressing eller bröd medan man väntade på pizzan. Och inget kaffe på maten, men annars helt ok.
Högt rekommenderad. Absolut bästa pizza! Vegetariska alternativ: Glutenfri, vegetarisk och vegan
Testade deras hemlagade nötburgartallrik, kul att testa lite. Tyckte dock det var en trist hamburgartallrik. Köttet smakade inte så mycket och rätt torrt och brödet var nån variant av torrt och tråkig lågprisvariant. Stripsen var inte tillräckligt friterade, lite mjöligt. Nja, inget jag kan rekommendera.
Inte nöjda! Beställde en hamburgaretallrik, pommesfrittesen var för salta och hamburgaren smakade som vilken hamburgare som helst. Min sambo beställde en vegetarisk sallad och valde att göra den till en rulle dem har det alternativet för sallader dem använder då oliver med kärnor utan att det nämns någonstans så en tand fick lite ont. Sambon bad även om en rhode Island-sås, men det blev vitlök-sås. Personalen kunde ha varit bättre.
Beställde två kebabbrullar igår och det var som man hade rullat in en varmkorv i foliet. Knappt någon fyllning och sådan skillnad mot tidigare när man blev mätt och nöjd! Vad har hänt???
Väldigt lite mat å botten kändes inte färdiggräddad
Bra service trots mycket folk och många beställningar i luften. Tack för god pizza
Comment on this business

to add Gräddö Pizzeria map to your website;