facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gränbystaden

Gränbystaden

About

Välkommen till Uppsalas andra stadskärna!

Story

Välkommen till Gränbystaden - Uppsalas andra stadskärna. En plats där du kan träffa vänner och familj, umgås, äta, shoppa och uppleva saker. I hela området finns det över 140 butiker och restauranger, service och nöjen.

2600 gratis parkeringsplatser varav 16 med laddningsstolpe för elbil. 600 cykelställ och fina gångstråk från alla väderstreck. Alltid öppet klockan 10-20. Ica Kvantum och City Gross 8-22. Välkommen hit!



"Gränbystaden ägs, utvecklas och drivs av Atrium Ljungberg. Vår vision är att utveckla Gränbystaden till Uppsalas andra stadskärna. Vi vill skapa en plats där människor trivs, där de vill träffas och handla, äta och uppleva saker. Redan idag finns här över 160 butiker, serveringar och serviceenheter. Varmt välkommen!"
Address: Marknadsgatan 1, 754 60 Uppsala
City: Uppsala
Zip Code: 754 60



related searches:
Similar places near
Fuji Fotocenter Gränby Fuji Fotocenter Gränby 84 meter Var bättre förr.
Kvarnen Kvarnen 2 km Trevligt och rent i gallerian. Som består av en stor Icahandel. Där finns även en blo...
S:T Per Gallerian S:T Per Gallerian 3 km En stor galleria med många butiker, kafeer, och restauranger omkring. Det finns dessu...
VERO MODA Forumgallerian VERO MODA Forumgallerian 3 km Välkommen till VERO MODA Forumgallerian's Facebook-sida.
Bolandcity Bolandcity 3 km Otroligt vidriga toaletter. Har varit besökare där i många herrans år och toaletterna...
ELON  Bolandcity ELON Bolandcity 3 km Gjorde ett studiebesök här och pratade med personal som var lite stimulerande som om ...
Gottsunda Dans & Teater Gottsunda Dans & Teater 8 km Bra för barnen.
Gottsunda Centrum Gottsunda Centrum 8 km Säkerhetspersonalen är utbytt mot nya, nya med noll intresse att lära känna riskgrupp...
Reviews
Bra med utbud av butiker, hit kan man åka med hela familjen och det finns någonting för alla att titta på eller en butik för alla att vilja gå in i och handla i! Stundvis trångt då det kan vara väldigt mycket folk på plats samtidigt, men det är ju lite så det funkar i ett köpcentrum! Bra parkering runt om och parkeringshus under.
Vi bor i Norrtälje och vill emellanåt besöka en galleria men är väl bortskämda med Mall of Scandinavia och Täby Centrum. Senaste besöket fick mig irriterad, dålig information om toaletten och när vi hittade en var den avstängd. Just nu går jag med krycka och vill gärna besöka butiker men kunde inte för att det inte fans fungerande toa. Åkte istället till McDonalds och lånade toa och åt lite mat……
Jag gillar Gränbystaden, där finns det mesta man kan tänkas behöva. Lagom stort för en fd norrlänning som mig. Helt ok toaletter. Gratis parkering i några timmar 2-3 tim, något jag som fd norrlänning uppskattar då jag för övrigt inte är det minsta imponerad över parkeringsmöjligheterna i övrigt i Uppsala.
Trevligt , många bra affärer,mat ,fika oaser, det behövs, få sitta, och ta nya tag runt alla affärer.Hitta ev. Presenter mm. Många timmar blev det, dotter och jag blev nöjda med vår excursion bland alla trevliga butiker. Trötta och nöjda åkte vi buss till landet och böt till bil sissta 1,6 milen är på grund av att det inte går bussar där hon nor trots att det visas att det går, men är bara en arbets buss som går till Forsmark, tidigt på morgonen går från Uppsala och em från Forsmark , men ibland kan man få stiga av vid hennes hållplata är närmast henned gård,i bland bara kliva på bussen.??det gäller då att veta när och vilken tid, den går bara i ggn/i båda riktningarna men nån dag går den inte påga arbetare jobbar inte den dagen. Skulle man ta den Bussen, från byn till Uppsala -em, får man kliva på då. DÅ BÖR MAN BO DÄR.Det går ingen buss tilbaks igen, Beroende av bilbilar alla har inte samma tiderSkolbuss?Samma, där man kommer inte hem igen!
Var mycket bättre förr, inuti är allt för det mesta detsamma som för några år sedan, men parkeringen i alla fall på västra sidan har blivit betydligt mycket sämre efter att man byggt cykelbana och cykelställ rakt igenom parkeringen
Trevliga butiker, bra utbud och man kan hitta fynd. Men hela konceptet saknar mys känsla man stannar inte och bara är, det borde vara en signal till alla butiker att få kunderna att stanna upp = merköp !
Ett fantastiskt centrum! Lugnt, mysigt och rent. Varje butik man går in i så bemöts man av oerhört trevlig och hjälpsam personal. Skippa dom större gallerierna i Stockholm, besök Gränby istället!
Fika på fågelsången blev en femstjärnigt besök. Frågade i kassan om de hade någon glutefri macka fick till svar "att den gör vi vad vill du ha på?" Pluspoäng brödet var jättegott.
Enda nackdelen att det är långt för en gamling att gå.Buss 30 kunde väl svänga in i rondellen strax för Gränby från staden räknat Bussen kunde göra en sväng in till entren där mitt emot Ica.Jag måste byta av den anledningen o numera sällan åka dit.För långt att gå
Mest klädbutiker men ändock bra utbud på olika produkter. Finns mycket mat och fika att välja på. Blivit mycket större med åren. Allt finns under samma tak är ett vinnande koncept.
Comment on this business

Directions to Gränbystaden with public transportation


Uppsala Gränby vårdcentral 110 meters
Uppsala Gränbystaden 110 meters
Gränbystaden (Uppsala) 110 meters
1
116
118
119
30
32
4
751
775
777
805
811
88
886
963
964
965
984
Marknadsgatan (Uppsala) 130 meters
1
32
Uppsala Marknadsgatan 160 meters

to add Gränbystaden map to your website;