facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gränden

Gränden

About

Gränden utsedd till Malmös vackraste innergård erbjuder en oas mitt i centrum. Avnjut en härlig middag i en fantastisk miljö. Öppet under sommaren.

Story

Gränden, utnämnd till Malmös vackraste innergård, ligger som en oas i hjärtat av Malmö med bar himmel som tak.

Sedan 1996 har vi serverat grillad delikatess som är känd långt utanför Malmös gränser. Vårt fokus och ambition är att skapa en fantastisk upplevelse för våra gäster där mat, miljö och service kommer tillsammans till ett oförglömligt minne för dig som gäst.

Vi välkomnar också större privata tillställningar och företagsevenemang där vi kan skräddarsy unika lösningar. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa er!

Address: Stadt Hamburgsgatan 2, 21138 Malmö
Phone: 040123895
City: Malmö
Zip Code: 21138



related searches: Gränden Göteborg, Bistro Gränden, Hotel B&B Gränden Skellefteå, Mocca Deli, Djäkneberget, Jernberghska, Kajplats 9, Grappa Eskilstuna
Similar places near
Steakhouse Lilla torg Steakhouse Lilla torg 371 meter 2023-04-14. Tid : 17.00-18.00. Detta , mina vänner , var förbannat gott !! Planksteke...
Sultan Palace Sultan Palace 850 meter Jahhhh! Var ska man börja ifrån!? Ni fick tre stjärnor bara! Först många omdömen fakt...
Bright Bar och Grill Bright Bar och Grill 1 km Dålig steak. Köttet var som tuggummi, hårt och smaklöst! Kommer inte tillbaka.
Restaurang Nils Restaurang Nils 1 km Trevlig restaurang och trevlig personal. Maten var jättegott det ända problem var att...
Restaurang Mevlana Restaurang Mevlana 2 km Machaallah, en av de bästa restaurangerna som jag hade ätit i. Dekoration **** bara ...
Mediterranean BBQ Mediterranean BBQ 5 km Personen har jättesur attityd. Vi beställde kebab tallrik med ris men fick pommes. Pe...
Reviews
Maten var ungefär i klass med en snabbmatsrestaurang, så det var definitivt inte prisvärt. Åt grillspett, ett par bitar var supergoda, dock andra torra. Tillbehören var inget märkvärdigt. Det som drar upp betyget är den mysiga atmosfären!
Tillåter hundar, det kan ju vara bra att veta om man är pälsallergiker. En stor hund gick förbi vårt bord för att sen placeras en bit från oss. Vi frågade servitören som sa att det är tillåtet med hundar på restaurangen.
Beställde en Mojito som det gjordes reklam för på bordet. Ingen info om mängden Rom. Fick in nåt obestämbart utan hackad mynta som är en viktig ingrediens. Svarat på min fråga varför: Finns redan i kranen !
Trevlig personal, fin service, god mat. Kommer definitivt åter.
Mycket folk , vilket gjorde att man fick vänta länge på maten. Mer än 1 Tim.. Personalen var stressad och rusade mellan borden. Maten var väldigt god men det var inte okej att vänta på den så länge. Det var skinn på såsen och det var ett minus. Kändes inte så fräscht.
Mysig och fin miljö. Maten var helt okej, åt hamburgaren. Dock var servisen under all kritik, tog säkert 25 minuter att få in några öl, detta trots påminnelser.
Otroligt dålig service, efter två timmar lämnade vi stället utan att ens ha fått in förrätten, trots att vi bokat bord.
Comment on this business

to add Gränden map to your website;