facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Graden AB

Graden AB

About

Vi är en ekonomisk förvaltare som erbjuder tjänster både för företag och bostadsrättsföreningar.

Address: Mejerigatan 11, 64139 Katrineholm
Phone: 0150-669560
City: Katrineholm
Zip Code: 64139


Opening Hours

Monday: 09:00 - 15:00
Tuesday: 09:00 - 15:00
Wednesday: 09:00 - 15:00
Thursday: 09:00 - 15:00
Friday: 09:00 - 15:00


related searches: Realnode
Similar places near
Katrineholms Hyrmaskiner AB Katrineholms Hyrmaskiner AB 354 meter Bra att sortiment om man ska köpa verktyg och infästnings material.
Opening Mälardalen AB Opening Mälardalen AB 717 meter Översatt av Google Sothöna Original Coot
Farmartjänst  Katrineholm - Flen - Vingåker Farmartjänst Katrineholm - Flen - Vingåker... 1 km Fixar det mesta man kan tänka. Bra på grönyteskötsel.
KFV Marknadsföring AB KFV Marknadsföring AB 1 km KFV Marknadsförings affärsidé är att bedriva kreativ och effektiv marknadsföring och ...
Marias Fothälsa Marias Fothälsa 2 km Super bra behandlingar och trevligt bemötande.
Innovationsnod KFV Innovationsnod KFV 2 km I KFV samarbetar vi för dig och dina idéer. Välkommen!
Idavallen Consulting Idavallen Consulting 11 km Idavallen Consultings erbjuder professionella tjänster som att vara styrelseproffs, v...
Mälardalen Trä & Betong Mälardalen Trä & Betong 13 km Vi är ett företag med lång erfarenhet inom bygg och anläggning där kundens behov och ...
Ved& trädfällning Ved& trädfällning 21 km Fick hjälp med att ta bort ett par stora granar. Snabbt och bra jobbat!
Reviews
Totalt inkompetenta! Använd inte Graden som förvaltare för eran bostadsförening, eller nånting annat för den delen, för sitter nu med en nära bekant och försöker lista ut var de hittat siffrorna till årets budgetering och kan inte förstår hur Graden ens kan existera som ett förvaltningsbolag. Borde fått näringsförbud helst igår!
Helt underkänt och oansvar förvaltningsföretag! Jag med min man försökte få kontakt med ekonomiavdelningen i 2 veckor. Men kundtjänsten säger att de kan inte koppla fram oss till ekonomiavdelningen samt de har inte svarat på vårt mail i 10 dagar angående en felaktig debitering som de jälv har gjörts.
Helt underkänt! Har försökt få kontakt i en veckas tid nu rörande en felaktig fakturapåminnelse. Det enda telefonnumret som finns går till en mellandhand som inte själv har en direkt kontaktväg till Graden. Det slutade med att jag fått dubbelbetala en faktura för att det inte ska gå till inkasso och fortfarande inte ett ljud från Graden själva.
Total katastrof - håll er långt borta från det här företaget! Sköter inte sitt förvaltningsuppdrag enligt avtal med obetalda fakturor, inkasso- och förseningsavgifter som följd. Går inte att få tag på dem på telefon överhuvudtaget, svarar inte på mail och ingen ansvarig person återkommer med svar. Svårt att bli mer oseriöst och oprofessionellt än det här stället.
De förändringar som skett med försäljning av företaget drabbar kunderna genom att det inte finns någon personlig kontakt längre och uppdraget som ekonomisk förvaltare missköts. Det går inte att få tag i någon varken via mail eller telefon och de frågor som man skickar besvaras inte. Finns mycket mer att önska av en ekonomisk förvaltare som numera bara tar betalt för tjänster som man inte längre utför på ett professionellt sätt.
Lever inte upp till sina åtaganden i förvaltningsavtalet. Svarar inte på mail eller telefon.
Nävertorp är ett vackert området ,fresh,lungt, Butik 1000 Saker liger precis fram för Gammalt Tempo.Praktisk till folk som handlar mat ,finns stor parkering där, då där , kommer besöka den bästa 1000 Saker där finns faktisk 1000000 sacker och mycket mer.Där fint o rent,fina med bra kvalite Saker många olika avdelningar med bra priset.Man kan ringa o fråga som behövs,eller får beställa Saker. Där du kan villa och tar en kapp kaffe med bulle eller macka, smörgås, torta en bit kanske,det blir en mini kaffe till sina kunder. Fantastisk plats o personal. 5 stjärnor. Rekommenderar.
Gör inte sitt jobb, omöjliga att få tag på
Företaget ägdes av min svärfar. Nu är det någon annan som äger den.
Hög kompetens och personligt bemötande.
Comment on this business

to add Graden AB map to your website;