facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grafikens Hus

Grafikens Hus

About

Grafikens Hus är ett museum för samtida grafisk konst. Vi finns i Södertälje och du följer oss bäst här på FB för att se var vi dyker upp och vad vi gör.

Story

Grafikens Hus är ett centrum för den grafiska samtidskonsten. Vi skapar möten mellan konstnärer och konstälskare från hela världen genom utställningar och konstproduktion. Natten till den 16 mars 2014 brann vår konsthall och verkstad ned till grunden men genom en c/o-verksamhet lever vårt arbete vidare. Idag finns vi i Södertälje.

Följ vårt arbete med att bygga upp verksamheten igen här på Facebook och på www.grafikenshus.se

Address: Box 126, 151 22 Södertälje
City: Södertälje
Zip Code: 151 22



related searches: Grafikens hus södertälje wikipedia, Grafikens hus södertälje price, Museum Södertälje, Visit Södertälje, Att göra i Södertälje
Similar places near
Södertälje Konstförening Utställningar Södertälje Konstförening Utställningar 25 km Synd att de byggde huset i fel färg bskom Gamla rådhuset på stortorget i Södertälje....
Reviews
Ändra hemsidan! Vi åkte från Linköping eftersom det stod att Grafikens Hus i Södertälje är öppet idag till 17! ! Detta är den information man hittar om man Googlar vilket alla gör! Tråkigt att det inte tydligt framgår att ni fortfarande är i planeringsstadiet och att det inte finns någon utställning och inte heller en affär! Vi blev mycket besvikna och fick göra en lång resa i onödan!
Jag kan inte sätta betyg på mina tavlor +bilder,det får andra göra det.
Översatt av Google Perfekt för konst och kultur. . . . . . . . . Original Great for art and culture. . . . . . . . .
Comment on this business

to add Grafikens Hus map to your website;