facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grand Hotel Marstrand

Grand Hotel Marstrand

About

”Natt och dag, vinter och sommar är den över mig – den dragande känslan efter havet.” – Henrik Ibsen -

Story

Precis intill Paradisparken, med praktfull utsikt över hamnen, kan du njuta av en spektakulär vistelse med anor från 1892. Då var det sommarbostad för kung Oscar II, numera står dörrarna öppna för alla förväntansfulla gäster. Välkommen in!

Address: Rådhusgatan 2, 442 67 Marstrand
Phone: +46 303-603 22
City: Marstrand
Zip Code: 442 67


Similar places near
Hotell Nautic Hotell Nautic 176 meter Så charmigt! Typiskt skärgårdshus med vinklar och vrår. Ljust o vackert. God frukost ...
Villa Maritime på Marstrand Villa Maritime på Marstrand 243 meter God mat. Stora portioner, blev mycket mat över. Hund med på restaurang som skällde fl...
Marstrands Nakenbad Marstrands Nakenbad 287 meter Separat män och kvinnor. Funkar inte gå dit som par
Båtellet Marstrand Båtellet Marstrand 311 meter Fantastiskt ställe med underbar personal! Hade en supermysig vistelse vid påsk och bl...
Reviews
Mycket elegant byggnad från sekelskiftet och man har försökt behålla den gamla sekelskiftsstilen. Högt i tak i rummen och vacker inredning. Hiss saknas! Utmärkt restaurang.
Härligt stort rum med balkong och havutsikt. Fantastiskt god klassisk mat på Tenan - bla gratinerad havskräftor. Trevlig och kunnig personal.
Två besök om året, ett vid julbordet och ett vid min födelsedag i juli! 16 vistelser så långt och fler lär det bli, de är redan bokade ett år i förväg...
Underbar middag med löjrom och africana , Underbar serveringspersonal. Kommer till julmiddagen!!
Hund lös på restaurangen. Ingen i personalen verkade bry sig. Verkligen inte ok!
Vackra rum med en traditionell still. Trevlig personal, lugnt och centralt. Nöjd med min upplevelse
Man känner att det är ett hotell med en historia, golvet knarrar, rummen är unika. Restaurang och bar är väl värda ett besök.
Vi åt en fantastisk tre rätters middag. Service och mat på topp. Hade blivit full pott om inte sällskapet jämte oss hade varit där. Dom var oförskämda och drog ner stämningen. Personalen gjorde inte åt detta vilket var synd.
Får du fönster till deras slutna innergård, som funkar som ett soprum. Får du höra personalen slänga sopor högljutt och respektlöst hela natten. Sen blir det glas tömning kl 6 på morgonen.
Firade påsk på plats! Riktigt mysigt, blev uppgraderade och hade en fantastisk vistelse. Käkade också på restaurangen, det var deras öppningsdag så de var lite ringrostiga men fantastisk kväll.
Comment on this business

to add Grand Hotel Marstrand map to your website;