facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grand Samarkand

Grand Samarkand

About

Grand Samarkand

Story

Smålands mest spännande köpcentrum med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här hittar du ett gränslöst utbud av det hetaste modet, de hetaste trenderna och den godaste maten. Välkommen till shopping utan gränser!



"Grand Samarkand i Växjö, ett modernt köpcentrum med ett 70-tal butiker, caféer och restauranger mitt i Småland. Här hittar du både välkända favoriter och helt nya bekantskaper i en skön shoppingmiljö. Klassiska varumärken inom mode, både svenska och internationella, blandas med nya spännande koncept och människor. Vill du slå dig ner i vårt café, i kaffebaren, pausa i familjerummet eller njuta en lunch i någon av våra sju restauranger går det alldeles utmärkt, sju dagar i veckan. Gratis parkering, alla dagar i veckan. Kom själv hit och upptäck Växjös pärla!"
Address: Hejaregatan 32, 352 46 Växjö
City: Växjö
Zip Code: 352 46



related searches:
Similar places near
Graffiti Café Grand Samarkand Graffiti Café Grand Samarkand 60 meter Snabb mat men inte snabbmat, serverad med ett leende i en skandinavisk miljö. Vårt si...
ICA Supermarket CITYHALLEN, Växjö ICA Supermarket CITYHALLEN, Växjö 3 km Riktigt bra! Gå hit! Den mest unika och coolaste ica-butiken jag känner. Hela butiken...
Reviews
Det var första gången jag var på Grand Samarkand. Jag blev lite förvånad då jag föreställt mig det betydligt större. Besöket var under Black week men det var inte olidligt trångt ändå på förmiddagen. Finns gott om parkerings möjligheter men under eftermiddagen fylldes det på. Lite längre ner på Hejarevägen finns parkering vid Värendsvallen om man är villig att gå en kortare bit. Eftersom det var advents helg hade dom pyntant fint inne i gallerian. Ica Maxi ligger i anslutning bredvid.
Tack för julkänslor och glada barn. Ni hade den bästa Tomten på besök.
Trevlig ställe att handla på. Resturangen med två olika buffér att välja mellan. Inte så jättemycket sittplatser. Väldigt kompakt shopping affär . Mycket folk = lätt att få panikångest. Om man aldrig brukar ha det. Men rent och snyggt
Mycket trevligt köpcenter med massa bra utbud för alla :
Tycker det tyvärr blir mindre och mindre intressanta butiker, saknar lite mer variation av butiker och gärna någon secondhand butik.
Det finns allt för en trevlig dag lite shopping flera olika mat och restauranger även för de små. Bra priser överlag du kan även köpa något starkare att avnjuta när du kommit hem. Rent och snyggt bra fräscha toaletter uppskattat resmål för hela familjen
Allt under ett tak, butiker, restauranger mm. Mysig ställe för hela familjen. Rent, fint och god tillgänglighet, stor parkeringsplats.
Ett ok köpcenter. Stort utbud. Flera butiker. Parkering på båda sidor. En hel del fika o matställen när man vill pausa.
Fräscht köpcentrum med rätt många uppskattade butiker, men om detta ska vara Sveriges bästa, så tycker jag utbudet skulle varit ännu mer Mycket trevlig personal i butikerna och hjälpsamma. Vi åt grillbuffé och den uppskattades av hela familjen och bra priser.
Bra variation och utmärkt läge om man också vill handla det som inte finns i själva Samarkand
Comment on this business

Directions to Grand Samarkand with public transportation


Växjö Samarkand norra 90 meters
111
114
123
141
142
144
4
Växjö Samarkand södra 160 meters
3
8
Lagergatan 230 meters
4
8
Ljungadalsgatan 240 meters
111
114
12
123
141
142
144
218
240
331
340
Verkstadsgatan Växjö 260 meters
111
12
218
240
331
340
350

to add Grand Samarkand map to your website;