facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Ovansjövägen 303, 812 93 Kungsgården
Phone: 029033270
City: Kungsgården
Zip Code: 812 93



related searches:
Similar places near
RUSTIK Interiör RUSTIK Interiör 1 km Här finns det både smycken och inredning mm. Är man ute efter en present till någon s...
Tillbehör Tillbehör 2 km En presentbutik med tillbehör till bad, kök och värme i lantlig gammaldags stil och i...
Reviews
Blandning av trädgårdprylar, friluftprylar, djurmat och lantbruksnära ting. Underbart!
Mycket bra bemötande. Väldigt hjälpsam kassörska.
Fick tag på en fin rödgran till jul, och bra pris! Har mycket smått och gott till våra fyrbenta vänner . Samt bra foder + matare till småfåglarna
Bra grejer och trevlig personal!
Fantastisk stort och rymlig, mitt första besök men nu blir det fler.
Trevligt & bra sortiment
Borde ju slå igen. Helt tomt i hyllorna å knappt så de finns nå basicvaror eller ens frysta hundben. Sämsta granngården jag varit på.
Köpte hundgodis här,dom har vaniljmix som våran hund tycker om.
Stor variation på standarden i olika butiker! Vilket borde ge betydligt färre stjärnor på vissa butiker.. Över lag väääldigt lång leveranstid på varor man beställer till butik. Lite lamt bemötande ibland.
Hjälpsam personal, dock bristfällig kunskap om butikens produkter. Dålig skyltning av priser, såväl i som utanför butiken.
Comment on this business

to add Granngården map to your website;