facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Axgatan 2, 653 43 Karlstad (commune)
Phone: 054-55 54 60
City: Karlstad
Zip Code: 653 43



related searches:
Similar places near
Nermans Märksystem AB Nermans Märksystem AB 324 meter Översatt av Google Super service! Original Super service!
Skopunkten Skopunkten 989 meter Trevlig personal och första gången man kommer ut med 4 par skor.
DinSko DinSko 1 km Underbar personal, speciellt Emma.
Smycka - Bergvik köpcenter Smycka - Bergvik köpcenter 1 km Så besviken, vi hade varit inne två gånger tidigare och mött världens bästa säljare, ...
Nilson Shoes Nilson Shoes 1 km Underbar personal, speciellt Emma.
Cubus Bergvik Cubus Bergvik 1 km Trevlig personal. Hittar alltid barnkläder här.
Hööks - Sverige Hööks - Sverige 2 km Bra butik med ett härligt utbud till alla som gillar att vara ute i naturen!
Prime Cycling Prime Cycling 2 km Super snabb service till ett bra pris
Bistro Nine Bistro Nine 2 km Bistro Nine serverar frukost och lunch.
Swedol Swedol 2 km En bra butik för företag, går även att handla som privatperson. Personalen är supertr...
Flügger Färg Karlstad Flügger Färg Karlstad 2 km Proffsig personal och mycket bra färger. Täcker jättebra.
Badkoncept Badkoncept 3 km Fick mycket bra hjälp i vårt sökande av spabad.
ELON Richardsons i Värmland ELON Richardsons i Värmland 3 km Fick bra information om vilken produkt som är den bästa och skillnad i pris. Så det b...
Hugos Herr Karlstad Hugos Herr Karlstad 3 km Fin affär med mycket eleganta plagg!
Lindas Gatukök Lindas Gatukök 3 km Món an ngon va nhanh. Co 4 món lau va 4 món bun
Coop City Karlstad Coop City Karlstad 3 km Mycket bra butik mitt i city. Fantastiskt bra chark samt mycket trevlig personal.
Feeling - Inredning & Design Feeling - Inredning & Design 3 km Budbukett Höstglöd levererades utan höstlöv och inga hypericum men med kritvit blomma...
15huset 15huset 3 km Fina Lindex och några andra butiker som kämpar.
Reviews
Bra butik för oss med djur och odling men lite hög prisnivå. Personalen är trevlig och hjälpsam.
Jättetrevlig personal och hjälpsamma.
Bra service och priset
Bra med en trevlig personal
Det är alldeles för ofta som det är tomt i hyllorna för specialfoder och det finns ingen info att få, för när det kommer en leverans. Många gånger som vi har åkt, för att det har stått på hemsidan att det finns, och så finns det ändå inte hemma. Uppdaterad Att efter ett flertal gånger varit i kontakt med kundtjänst... blivit lovad kompensation som inte har verkställts för resor mellan olika butiker för att det fallerat SÅ många gånger, så blev jag nyss uppringd och erbjuden 100 kronor!!! För hundratals mil och MÅNGA bortkastade timmar!!! FYFAN så USELT!!!
Gick inte att komma fram på telefon, hela tiden bortkopplad. Tanken var att slippa gå in I butiken för att hämta beställda varor. Total oförstående och ointresserad personal. Ytterst besviken!
Kanonbutik som har allt till trädgården, priserna är helt okej, butiken är bra möblerad och är fräsch. Vad som kan bli bättre är personalen, gäller verkligen inte alla men vissa är mindre villiga att hjälpa till och klarar inte riktigt att hålla attityden.
Har haft mycket positiva upplevelser av andra Granngården när det gäller både utbud och service, men i Karlstad blev vi bemötta som att vi inte var vatten värda. Trots att vi var de enda kunderna inom synhåll och var där under en lugn tid så stod kvinnan med ryggen vänd mot oss när vi frågade om produkter. Hon visade med både kroppsspråk och tonläge att hon var fullständigt ointresserad av oss.
En härlig och mysig butik där man kan inhandla det mesta om trädgård el dyligt. Mycket trevlig personal som också är med och kan hjälpa till om man är osäker el inte hittar det man letar efter. Mycket härlig butik. Ta er en titt.
Granngården, har jag denna vår besökt ganska ofta. Där finns att inhandla produkter som behövs fr egen odling. De har ett mycket brett sortiment. Här finns även för häst och ryttare, gnagare, katter och fåglar. Bra service och som sagt stort utbud. Som medlem samlar du till bonuscheck.
Comment on this business

to add Granngården map to your website;