facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Vallbyvägen 18, 762 51 Rimbo
Phone: 017515560
City: Rimbo
Zip Code: 762 51



related searches:
Similar places near
B&B Billigt och Bra B&B Billigt och Bra 453 meter B&B - ny lågprisbutik mitt i Rimbo! Vår målsättning är att göra det billigare för dig...
Style for You i Rimbo Style for You i Rimbo 2 km Trevlig personal och lite annorlunda kläder än i klödkedjorna.
Reviews
Ett litet trevligt Granngårten i Rimbo, som täcker de mesta om man har hustomt djur mm osv.
Ville köpa vildfågel frö fanns 2 pallar en som var tom priset 429kr tar en säck från andra pallen när jag ska betala vill dom ha 569kr? Påstår att det fanns prislapp på den andra sidan ? Men varför inte ta bort prislapp från den tomma pallen ALDRIG MER GRANNGÅRDEN.
Granngården i Rimbo är alltid bra service och trevlig personal från en nöjd kund
Jag är tacksam att det finns en i Rimbo, ganska stort också och jag har alltid fått trevligt bemötande av personalen.
Har allt från blommor till hundmat
Läget är bra men väldigt risiga växter och blommor. Tar inte kontanter vilket jag tycker är kasst.
Bra, men det finns en Helene som brukar vara ganska otrevlig. Men idag var första gången på 15 år som hon var ganska trevlig. Hon tror att hon vet bäst i allt och det är INTE bara jag som tycker det?!
Kanske Sveriges sämsta kundbemötande. Organisatoriskt kvar på samma nivå som när man grundades 1880, trots att de fått upp en hemsida... Och det gäller Granngården i stort, inte nödvändigtvis Rimbobutiken.
Trevlig personal. Svårt att veta hur man ska parkera om man kommer med bil och släpvagn. Undrar hur man hittar en så underbar personal som tog gjorde allt för att svara på mina frågor.
Bra kundbemötande. Ordning och reda i butiken, ger ett fräscht intryck ett extra plus för deras tänk nu när det är coronatider, uppmuntrar alla kunder att ha munskydd och finns att få i kassan om man inte har något med sig.
Comment on this business

to add Granngården map to your website;