facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET.

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Karlsnäsvägen 8, 523 37 Ulricehamn
Phone: 0321530960
City: Ulricehamn
Zip Code: 523 37



related searches:
Similar places near
Nille Ulricehamn Nille Ulricehamn 2 km Prisvärt på grund av nedläggning
Galen i Garn Galen i Garn 2 km Öppettider: Tisdag - Fredag: 10.00 - 18.00 Lördag: 1...
Lundberg Custom Supplies Sweden Lundberg Custom Supplies Sweden 2 km Otrolig snabb leverans och bra service. Bra packat. Bra återkoppling via Mail angåend...
Lindbo Textil Lindbo Textil 2 km Fantastiskt fina tyger att sy sina kläder av! Här finns tyger från franska Atelier Br...
Överskottslagret Överskottslagret 3 km Secondhandförsäljning.
Reviews
Granngården i Ulricehamn. Dålig service och nästan obefintligt engagerad personal kan man stöta på lite överallt men en av deras personal tog hem årets pris. Ännu värre blev det när en vara var defekt och en ursäkt istället borde varit på sin plats.
Butiken och personalen är trevlig, men det går inte att betala med kontanter!
Bra urval av växter gödsel.samt ett vänligt bemötande.
Trevlig personal. Mycket bra utbud.
Vissa ur personalen borde gå en "charmkurs"! Bävar för att gå in, för man vet aldrig hur man blir bemött. Personalen hälsar inte, ber man om hjälp så beskriver de vart varan finns, men de ger dig inte servicen att VISA dig vart varan finns, ett återkommande senario. Idag hälsade inte kassörskan är man förvånad, nejnejnej och medan hon scannar mina varor så står hon och pratar med kollegan bredvid. Upplevde henne som ignorant mot mig som kund och jag kände mig verkligen inte välkommen. Jag bestämde mig för att äntligen skriva en recension och att aldrig handla hos er mer. Så skönt det känns! Aldrig varit med om ett så kontinuerligt dåligt bemötande i en butik. Ni har ingen som helst känsla för ett gott kundbemötande Kunde jag ge noll stjärnor hade jag gjort det.
Finns mycket att titta på och om man är osäker på nåt så är det bara att fråga personalen som man kan skoja med oxå.
Trevlig personal och en helt omgjord butik. Stiligt..
Stort sortiment för trädgård, djur och verktyg. Gullig, proffsig personal med bred kunskap. Vår son har svårt för doften av djurfoder som är ganska stark i hela butiken. Tack för fantastisk service!
Väldigt fin och välsorterad butik med allt man kan tänkas behöva för trädgård, lantbruk, alla möjliga sorters djur osv, oavsett om det är på hobby eller professionell nivå. Mycket trevlig och kunnig personal så jag rekommenderar varmt ett besök här.
Mycket tillmötesgående och serviceinriktade när jag skulle handla pellets.
Comment on this business

to add Granngården map to your website;