facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 108 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år."ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Ångbåtsgatan 5, 732 31 Arboga
Phone: 0589-83 360
City: Arboga
Zip Code: 732 31related searches:
Reviews
Minus för stora tomma ytor, vilket kanske dem inte är skyldiga till eg Kan vara lev.problem.Men blir tråkigt när man läser om bra erbjudanden så finns inga produkter
Super gullig personal, stort utbud bra priser
Tar inte kontanter längre tyvärr annars bra
Ok butik. Väldigt tråkig uteplantage som inte inspirerar det minsta, har varit så i flera år nu. Trevlig personal, som ger butiken en extra stjärna.
Mycket bra produkter o trevlig personal
Rikligt sortiment, trevliga
Allvarlig personal,dåliga på att ta hem vissa varor
Ligger i Arboga vid kornsilo. Stor och fin butik. Har det mesta från kläder, trädgården, djurkatt, hund, och hästen Hade beställt en sågbock på deras hemsida, som blev hämtad där. Efter som det var dyrt att få den hemskickad ca 200 kr. Trevlig och hjälpsam personal.
Trevligt ställe där man får ta med hunden in i affären. Trevlig personal. Nu väntas våren med många utbud på växter. Kent Nilsson
Dålig ordning vid kassan
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Granngården.

Arboga retail company

opening hours, reviews, map, satellite view. Arboga location, how can i go. Granngården address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Granngården. On this website you can share your comments and experiences about Granngården with other people.

to add Granngården map to your website;