facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET.

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Sundby 11, 148 97 Nynäshamn
Phone: 08-530 408 50
City: Nynäshamn
Zip Code: 148 97


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Granngården nynäshamn age
Similar places near
Skivfönstret Nynäshamn Skivfönstret Nynäshamn 13 km Fett trevligt bemött varje gång... han har varit i branchen Fett länge... å på de bra...
PS.Design & Blomster PS.Design & Blomster 13 km PS.Design & Blomster är en inredningsbutik på nätet.Med noga utvalda produkter som sä...
Rakel och Lea Rakel och Lea 13 km Väldigt trevliga och hjälpsamma! Hjälpte mig att justera storleken på min nya klocka...
Reviews
Fick jättebra hjälp av en tjej, tog sig tid att informera och hjälpa mig att välja saker till mina kycklingar, jag var ensam med barnvagn och hon hämtade kundvagn och lastade på allt jag behövde och ut till bilen! Riktigt bra service och trevlig personal!
Dom har mer än man först tror : Trots en del folk går att alltid smidigt i kassan. Behöver man hjälp eller bara nån fråga behöver man inte leta folk, dom rör sig runt stället mer eller mindre hela tiden :
Jävligt trevlig. Hjälpsam personal.
Trevlig personal o bra utbud av blommor o bra priser.
Bra varor men lite för dyrt. Hittade lite kul på rea iaf
Jätte fin butik med trevlig personal och med Granngårdens sortiment är det alltid lika trevligt att åka hit.
Uselt att ni inte tar kontanter. Globalist digitalisering som ingen önskar. Väljer andra som tar kontanter för att slippa total kontroll.
Trevlig och hjälpsam personal, men väldigt smalt utbud om man jämför med andra granngårdenbutiker
Hjälpsam personal!
Första gången jag besökt trevlig plats fanns det jag behöver.
Comment on this business

to add Granngården map to your website;