facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grasski.se

Grasski.se

About

Återförsäljare av grässkidor, reservdelar och tillhörande utrustning samt service av skidor.
Tränaruppdrag

Story

Grässkidåkning, manchester hela sommaren

Grasski.se vision är att etablera grässkidåkning i Sverige och Skandinavien. Grässkidåkning är adrenalin, fart och ren skidglädje. Sporten passar lika bra för den alpina elitåkaren som vill slipa på tekniken under barmarksperioden som den sköna skidentusiasten som alltid längtar efter mera snö.

Skidorna som Grasski.se säjer och marknadsför produceras både för världselit och amatörer i en fabrik i Brno, Tjeckien. Skidornas kvalitet är vida omtalad och känd bland åkare både i världstoppen och bland övriga utövare. Mannen bakom produkterna är Martin Stepanek, som haft en alpin karriär, och är före detta seniorvärldsmästare i Grasski.

Edvard Nord, som står bakom företaget Grasski.se.
”- Min vision är att skapa förutsättningar att lättåtkomligt kunna få tag på grässkidor och få sporten att växa och etablera sig i Sverige. Grässlalom är grymt och har alla förutsättningar att växa som både ren tränings- och tävlingsdisciplin, men jag ser även stora möjligheter att skapa arrangemang och företagsevent kring grässkidåkning. Jag tycker det är fantastiskt att ha fått den här chansen att bryta ny mark och kommer jobba hårt för att vara en god och synlig representant för sporten.”

Kontakta oss för att få veta mer om Grasski.

Välkomna till en ny skidvärld där det alltid är manchester…

Address: Lingonvägen 64, 59054 Sturefors
Phone: +46705352206
City: Sturefors
Zip Code: 59054


Comment on this business

to add Grasski.se map to your website;