facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Great Eastern i Sundsvall

Great Eastern i Sundsvall

About

Vår ambition är att erbjuda äkta smakupplevelser som ligger nära det asiatiska ursprunget.Vi ska servera vällagad mat med genuina smaker och råvaror av hög kvalitet.Vi har middagsbufféer,BBQ,och Ala carte!
Varmt välkkomna och smaklig måltid!

Address: storgatan 31, 85230 Sundsvall, Suède
Phone: 0606061020
City: Sundsvall
Zip Code: 85230


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 13:00 - 21:00


related searches: Great Eastern Sundsvall meny, Great Eastern Sundsvall lunchbuffe, Buffé Sundsvall, Ming Palace Sundsvall meny, Great Eastern meny, Indisk restaurang Sundsvall, Asiatisk mat Birsta, Kina restaurang
Similar places near
Pizza Hut Pizza Hut 2 km Kan ta ett tag innan man får hjälp. Har nu vart där ett antal gånger och samma tenden...
Laco di Como Laco di Como 6 km Det är vi som lagar all mat från råvara i Birsta, vi har även en stor catering verksa...
Reviews
Fantastisk lunchbuffé med fräscha friterade räkor, kyckling mm honingskycklingen är mycket god! Stort plus att sushi ingår. Bra pris 110 kr dryck och kaffe ingår! Kanske skulle det vara mysig med avskärmning mellan borden! Trevlig personal +++++
Väldigt trevligt ställe! Vi åt lördagsbuffén. Biff med bambuskott, friterade räkor, honungskyckling samt friterad kyckling. Allt var gott, dock var biff m bambuskott lite söt i smaken. Jag älskar kinamat och kommer gärna tillbaka hit. Rent o fräscht, trevlig personal. Det som drog ner till 3 stjärnor var att maten inte var riktigt varm, tyvärr. I övrigt rekommenderar jag detta ställe om man är hungrig på kinamat!
maten var bra men servicen var fruktansvärt oförskämd, de sa till mig att jag lämnade för mycket mat på tallriken eftersom jag redan var mätt och inte kunde äta och de sa att nästa gång jag måste ta mindre mat allt, de var inte f trevliga folk även som satt vid sidan av, och sedan lade killen mat på sin tallrik och personalen kom fram och tog hans mat från hans tallrik och sa att det är inte mat som vi kan ta pa tarlik, Jag har aldrig mött en så dålig service som det var i den här restaurangen utan empati och ett leende jag mådde dåligt där, jag kommer inte att åka tillbaka dit och jag rekommenderar inte denna plats!
Maten är jättegod och finns mycket att välja mellan. Väldigt trevlig och välkomnande personal Fräsch lokal i centrala Sundsvall Jag rekommenderar det verkligen!
Alltid samma mat i buffen, sushin är medioker. Men priset är ju helt rätt.Mat: 4/5
Mycket prisvärd buffé med både sushi, traditionell kinesisk restaurangmat och typ mongolisk barbecue. Inte mycket folk på gryning av pågående Corona-pandemin så folktomheten gör att det inte är någon större risk att smittas. Maten är huvudsaken och den är som sagt prisvärd och värd ett besök.
Bra mat och service, men lite tråkig inredning.
Helt otroligt gott. Väldigt bra blandning på kvälls buffén, passar för oss med fyra barn som är kräsna på mat. För de fanns pizza å Kina buffé men även form av thai, då man kunde ta rå mat att lämna till en kocken som steker upp de när du ser på. Sen får man inte glömma att de även fanns lite sushi där med. Klart man kan hitta något att förbättra, de skulle vara skaffa en dryckesautomat där. Så läsk kan ingå i priset. Min personliga favorit friterad kyckling med honungsmariand. Tyvärr ingen bra bild, då de var försvinnande gått
Foodora samarbetet funkar inte, utkörning av sushin 1h försenat, hunnit äta annat, därav -2 stjärnor : En av stans bästa bufféer med bra variation. Mycket trevlig personal :
Mycket fräschare och billigare än Dragons som finns i närheten. Personalen är också betydligt gladare och trevligare än personalen på Dragons.
Comment on this business

to add Great Eastern i Sundsvall map to your website;