facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grebbestad Glass

About

Lokalt och småskaligt familjeföretag som tillverkar och säljer glass i hjärtat av Grebbestad.

Address: Nedre Långgatan 23, 457 72 Grebbestad
Phone: 0793370116
City: Grebbestad
Zip Code: 457 72



related searches:
Similar places near
Grebbestad Seaport Grebbestad Seaport 261 meter Marina båtplatser bränsle sjöbodar glass kaffe godis Marina produkter
Café Båtsman Grebbestad -Kök, Grill & Glassbar Café Båtsman Grebbestad -Kök, Grill & Glassb... 652 meter På Café Båtsman hittar du allt från stenugnsbakade pizzor, sallader, baguetter, kebab...
Reviews
Otroligt god mjukglass och bra utsikt vid hamnen, testa om ni har vägarna förbi!
Väldigt bra hemmagjord glass! De har både klassiska och ovanliga smaker, alla lika goda. Personalen är alltid lika tillmötesgående tex. Om man vill ha mjukglass på sin våffla istället för en kula glass går det alldeles utmärkt. Jag kommer absolut tillbaka!
God glass, helt klart! Alltid kul att prova glass som tillrets lokalt. Den sista stjärnan saknas då vi igår besökte glassbaren efter en 12km cykeltur tur och retur för att väl på plats mötas av stängda dörrar. Jag föreslår som förbättringsåtgärd att man använder sin site för att upplysa om när man håller stängt pga "dåligt väder". I synnerhet med tanke på dom inlägg man gjort på sin Facebook och Instagram där man skrivit "Härligt med lite regn, spelar ingen roll för luttrade glassälskare".
Trevligt ställe med bra utval , även för folk med allergier
God gelato med bra konsistens och bra storlek på portionerna. Vissa smaker var inget speciellt medan andra var fantastiska. Det gick även att köpa hem glass, men när vi var där fanns bara vanilj som alternativ. Flädersorbén var fantastisk, och specialglassen med brynt smör och rosmarin var riktigt god den med. Rosmarinsmaken kändes inte så mycket förutom av de färska kryddor som låg på glassen, och den fick en lite gryning konsistens av smöret. Trots det rekommenderar jag verkligen den smaken! Kiwiglassen var skönt grön, men ganska ”meh” i smaken. Jag hade inte gissat på kiwi om den inte varit pyntad med just den frukten. Det hade kanske funkat bättre att få fram smaken ordentligt i sorbéform. Kolaglassen var god, men inte lika fantastisk som en del av de andra. Lokalen kändes lite instängd, men det fanns sittplatser ute i både sol och skugga. Värt ett besök, eller flera, för att prova sig igenom sortimentet.
Jättegod glass med lite ovanliga smaksättningar. Lite dyrt.
Stannade till i Grebbestad för en glass på kajen. Gelaterian gjorde oss inte besvikna : troligtvis bland den godaste glassen vi ätit! Rekommenderas starkt!
6/6 I vårt sällskap var överens om att detta var bland den godaste gelaton vi ätit! Stort plus på att de gör den själv, riktigt gott.
Mycket god hemgjord glass. Värt att stå i kö för. 29 SEK för 1 kula i strut eller bägare, 44 SEK för 2 kulor. Prövade den unika smaken Brynt Smör & Rosmarin - spännande upplevelse.
Äntligen!! har Grebbestad fått ett ställe som gör egen glass istället för all industritillverkad glass som finns på alla andra ställen.
Comment on this business

to add Grebbestad Glass map to your website;