facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grebys Restaurang

Grebys Restaurang
Address: Strandvägen 1 , Grebbestad 457 72, O, SE
Phone: +46 525 140 00
City: Grebbestad
Zip Code: 457 72



related searches: Tanums Gestgifveri, Stora Hotellet Fjällbacka, Storm Grebbestad
Similar places near
Ad Sporrong Ad Sporrong 514 meter
Telegrafen Telegrafen 514 meter Ojojoj! Körde hela vägen från Malmö till Dingle pga affärsresa. På kvällen blev vi bj...
Reviews
Otroligt mysig restaurang på bryggan i Grebbestad i lokal som är över 100 år gammal, god mat, trevlig personal och de hjälper också till att synliggöra olika samhällsutmaningar då och då. Således ägare med hjärtan på rätt ställe. Välj Grebys när du väljer på bryggan
Bra service kom ett gäng på 13st utan att ha bokat!! Stor salladsbuffé och kaffe med godsaker
Vi var 8 i sällskapet, men bara 7 fick sina varmrätter då servitrisen missat. Tog sjukt lång tid att få fram den sista varmrätten och den kom dessutom utan någon form av ursäkt eller reducering av priset. Bra mat, men overpriced. Kommer inte tillbaka.
En underbar upplevelse. Vår servitris var hur trevlig som helst. Allt jag åt hade väldigt balanserade smaker. Bau bun torsken kändes helt rätt som förrätt. Grebys skaldjurssoppa är verkligen att rekommendera. Pannacottan och en tryffel som efterrätt. Helt klart fem stjärnor.
Supergod mat och fantastisk uteservering på bryggan precis vid vattnet. Väldigt god fisksoppa. Rätt dyrt och helt ok personal, de skulle kunna bli er serviceminded. Bra utbud på menyn, goda drinkar!
Skaldjurstallrik som absolut inte levde upp till priset. Räkorna var förvisso supergoda, men bara fram tills att jag grävde fram en ryggrad från en fisk bland dessa.
Bokade hotellfrukost för 10 personer för att fira min mor på hennes födelseårsdag. Vilket inte var något bekymmer, jämfört med Tanumstrands hotell där det tydligen inte gick att boka i förväg..... God frukost med findukat bord och en trevlig överraskning till jubilaren. Allt detta i en härlig liten restaurang på bryggan. Sammanfattat: - God mat - Trevlig personal som gjorde det där lilla extra för jubilaren - härlig kustmiljö som den ska vara.
Bra, lite dyr lunchTjänst: 3/5
Beställde räkmackan och det såg ut som de har kastat räkor på en skiva bröd med gammalt aioli inget med räkmacka att göra även rökta räkor kom med gammalt aioli! Barnens fiskspett med friterad potatis kom med stekta färskpotatis som "restaurangen kallar för friterad potatis".. Ingen passion i deras matlagning eller presentation Servicen va mycket bra, personlen va glada och snabba
Mycket trevligt ställe med serviceinriktad personal perfekt placerad på bryggan i Grebbestad. Ljus och fräsch inredning i västkust-tema, fina välstädade toaletter. Då vi hade två barn med oss 13 och 9 år beställde vi in alkoholfria drinkar till dem och de var väldigt goda och välgjorda. Kan inte svara på hur maten är då vi bara tog in dryck. Prisklass medel. Hade fått 5 stjärnor om soffan vi satt i på uteserveringen hade bytts ut då den befintliga både är nersutten och fläckig.
Comment on this business

to add Grebys Restaurang map to your website;