facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gredby Förskolas kök

Gredby Förskolas kök

About

Ett härligt kommunalt förskolekök



"Välkommen till Gredby Kök & PizzeriaFullständigt rättigheter"
Address: Flackstavägen 6, Eskilstuna
Phone: 0167108299
City: Eskilstuna


Similar places near
Eskilstuna Whiskykultur Eskilstuna Whiskykultur 1 km Underbar atmosfär, otroligt god öl o kunnig personal. Ett toppen ställe!
Kung av Öl Kung av Öl 1 km Följ mej på min resa efter den perfekta ölen. Öltips nästan varje dag, året om!
Västra Porten Västra Porten 1 km Stor och mäktig för den kan användas till många olika evenemang. Finns cafeteria och...
Whiskykalendern Whiskykalendern 2 km Suveränt företag och en helt underbar VD.
Restaurang Akropolis Restaurang Akropolis 2 km En rejäl och god lunch - wienerschnitzel. Trevlig avslappnad atmosfär, snabb service....
Gränden Gränden 2 km Bokning var ingen vidare där behövs det mer lärdom i kundservice. Maten var Okay skul...
Vinkällaren Tingsgården Vinkällaren Tingsgården 2 km Fint att gå omkring
Nordic Spice Nordic Spice 3 km Massor av goda Kryddor
MälarChark AB MälarChark AB 3 km Det är vell bra men man kan inte handla där!
Rojan Food Rojan Food 3 km Bästa kvalite mat jätte fint namn!
Arabiska Mat Arabiska Mat 3 km En del folk. Stort utbud av varor. Relativt lätt att hitta det man vill ha.
The Syrian kitchen in Eskilstuna / المطبخ السوري في اسكلستونا The Syrian kitchen in Eskilstuna / المطبخ ال... 4 km طبخ جميع المأكولات الشامية و الحلويات الشرقية و الكاتو استعداد تام لكافة المناسبات و ...
Sibylla Folkesta Sibylla Folkesta 5 km Milshake och drickamaskinen var trasiga och det kan ju ske. Inne på toaletten var det...
småskaligt.se småskaligt.se 9 km Gå direkt till webbutiken http://småskaligt.se
Kjula Hembageri Kjula Hembageri 9 km Väldigt gulligt ställe på landet där man kan köpa glutenfritt av alla möjliga sorter....
Rekarnekött Rekarnekött 18 km Här hittade jag väldans fin potatis och köttfärsen va ju toppen!
Reviews
Ja inget speciellt ställa att äta på, maten är okej men burgaren trillar isär då det är budget bröd, tillmötesgående personal men känns inte direkt som att de är intresserade av att sälja. Skulle nog absolut kunna äta här igen men med så pass begränsad meny känns det inte jätteintressant.
Ett ärligare namn på kebabrullen vore salladsrulle. Ett tunt tunt lager kebabkött som kramar om en större mängd sallad. Nästan vegansk.
Beställer en pizza med tydliga instruktioner med extra kebab för 30kr, får en helt vanlig kebab pizza. Snackar med dom i telefon och blir erbjuden en gratis pizza av det jag beställt men när budet kommer så kräver han 100kr för det.
Kanon trevlig pizza bagare med bra service. Parkering: Max 15min eller avgiftsbelagd utmed väg.
Riktigt god pizza och generöst med sås i stor burk. Rödsåsen är det bra drag i.
Här fanns förut en av stadens bästa pizzor, men inte längre. Ingredienserna känns billiga, smakar ingenting, och pizzorna är... fuktiga. Jättetråkigt : Skulle rekommendera alla att köpa pizza någon annanstans!
God mat, trevlig personal och fin restaurangRekommenderade rätterKebabpizza
Äcklig mat, kan inte skicka ut rätt beställningar. Man får gyros istället för kebab. Ingen servicekänsla för fem öre. Ringde upp för att kolla om jag kunde åka dit o få rätt mat även fast jag beställt hem och dom la på. Ät inte här om du vill få rätt mat, rätt dryck, rätt sås eller vill ha trevlig personal. Usch.
Stans bästa gyrossallad. Man beställer visserligen en kebabsallad det man får är gyros och kan man acceptera det så är det den bästa du kan få tag på här i stan Det är lite kärlek bakom den salladen, det syns! Blandade såsen är det bett i men oerhört god. Lokalen är väl inte någon höjdare men funkar. Bra jobbat!
Det tog över två timmar för att få hem två st kebabtallriker och vi fick inte ens information om att det skulle dröja så här länge Sämsta servicen jag har varit med om, aldrig mer!!
Comment on this business

to add Gredby Förskolas kök map to your website;