facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gredby Kök & Pizza

Address: Vadmansgatan 1 , Eskilstuna 632 22, D, SE
Phone: +46 16 51 36 36
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 22



related searches: Gredby kök & pizza eskilstuna reviews, Gredby kök & pizza eskilstuna menu, Gredby kök & pizza eskilstuna delivery, Kvarterskrog Eskilstuna, Hotmat
Similar places near
Max Max 973 meter
Billy Boys Billy Boys 1 km God kebab med goda såser. Bra pizzor. Stora portioner även om de har blivit mindre.Ma...
Pizzeria Lilla Tuppen Pizzeria Lilla Tuppen 1 km Har beställt olika saker från Lilla Tuppen och det är alltid lika gott. Rekommenderas...
McDonald's McDonald's 1 km
Burger King Burger King 1 km Burger king i city är inte kvar, det är en tom lokal
Subway Subway 1 km
Kebabhuset Kebabhuset 2 km Måste nog tyvärr vara den sämsta kebaben jag ätit i mitt liv hittills. Personalen var...
Pacos Pacos 2 km Väldigt trevlig service. Mysigt inomhus. Väldigt många olika alternativ på maten och ...
Spice 'n Rice Spice 'n Rice 2 km Hur i helvete har dom ba 3,9/5????? personalen e dom bästa, om man går ut o röker o d...
Kvällskröken Kvällskröken 2 km Otrevliga personal, lurar kunder, dåligt mat, de ljuger på sås, det är andra gång och...
ChopChop ChopChop 2 km Fin restaurang. Känns rätt ny. Ett stort PLUS är alla bort på utsidan. Toppen! Maten ...
Reviews
Ja inget speciellt ställa att äta på, maten är okej men burgaren trillar isär då det är budget bröd, tillmötesgående personal men känns inte direkt som att de är intresserade av att sälja. Skulle nog absolut kunna äta här igen men med så pass begränsad meny känns det inte jätteintressant.
Beställer en pizza med tydliga instruktioner med extra kebab för 30kr, får en helt vanlig kebab pizza. Snackar med dom i telefon och blir erbjuden en gratis pizza av det jag beställt men när budet kommer så kräver han 100kr för det.
Pizzaaaan är sååå gott, trevliga personal oxå
Riktigt god pizza och generöst med sås i stor burk. Rödsåsen är det bra drag i.
Här fanns förut en av stadens bästa pizzor, men inte längre. Ingredienserna känns billiga, smakar ingenting, och pizzorna är... fuktiga. Jättetråkigt : Skulle rekommendera alla att köpa pizza någon annanstans!
Äcklig mat, kan inte skicka ut rätt beställningar. Man får gyros istället för kebab. Ingen servicekänsla för fem öre. Ringde upp för att kolla om jag kunde åka dit o få rätt mat även fast jag beställt hem och dom la på. Ät inte här om du vill få rätt mat, rätt dryck, rätt sås eller vill ha trevlig personal. Usch.
Det tog över två timmar för att få hem två st kebabtallriker och vi fick inte ens information om att det skulle dröja så här länge Sämsta servicen jag har varit med om, aldrig mer!!
Stans bästa gyrossallad. Man beställer visserligen en kebabsallad det man får är gyros och kan man acceptera det så är det den bästa du kan få tag på här i stan Det är lite kärlek bakom den salladen, det syns! Blandade såsen är det bett i men oerhört god. Lokalen är väl inte någon höjdare men funkar. Bra jobbat!
Mycket goda pizzor med pålitlig kvalitet. Dom har endast gyros så man slipper disktrasekebaben som serveras på de flesta andra pizzerior. Prova deras starka sås som det är ganska bra drag i. De har även uteservering dom varma månaderna.
Urusel service. Maten kom 45 senare än angivet. Fick skäll när jag ringde och undrade vart maten var. När den kom var den kall, när jag då ringde la dom på luren. Stans sämsta service
Comment on this business

to add Gredby Kök & Pizza map to your website;