facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Green Queens Golf

Green Queens Golf

About

Green Queens Golf är en fräsch klubb för unga kvinnliga golfare. Vi har med ett nytänk skapat Sveriges coolaste golftjejgäng!

Address: Industrivägen 11, 17148 Solna
Phone: +46733993382
City: Solna
Zip Code: 17148



related searches: ARAY Society
Similar places near
Sanskriti Sanskriti 934 meter Översatt av Google Bästa stället att lära sig indisk klassisk musik och dans i Stockh...
Sanskriti Sanskriti 937 meter Best place to learn Indian classical Music and Dance in Stockholm Översatt av Google...
European Antibiotic Awareness Day, 18 Nov - EAAD European Antibiotic Awareness Day, 18 Nov - ... 2 km The European Antibiotic Awareness Day or EAAD, is an annual European public health in...
ألرابطة الأردنية - Jordanska Föreningen - Stockholm ألرابطة الأردنية - Jordanska Föreningen - St... 2 km الصفحة الرسمية للرابطة الأردنية الام في ستوكهولم...
FairWay Golf Ulriksdal FairWay Golf Ulriksdal 3 km Bra priser men bemötande och kundservice riktigt dåligt.
Raising Healthy Children Raising Healthy Children 146 km Nordisk Hälsoföreläsare, Matforskare, Kock och Naturläkaren Pierre Hanell, lanserar i...
Reviews
Har mycket begagnade klubbor och nya. Enkelt att bara gå ut genom dörren så är du på ranchen.
Smidigt med en golfklubb så nära stan. 5 min promenad från Ulriksdal station. Medlemskap med fritt spel för 995:- känns prisvärt. Banan är inte den finaste men fullgod för mig som nybliven golfare. 3-4 pars hål. Finns en restaurang/café i anslutning till klubbhuset. Möjlighet att hyra klubbor.
Sveriges bästa golfbutik för klubbor - utan konkurrens. Mycket svårslagna ha! priser och personal som är lika golfnördiga som du och jag - I love it! Har kompletta testkit för alla stora varumärken utom ett och därtill ett helt galet butikssortiment plus beställning. Lägg därtill mycket bra deal på demoklubbor och äldre modeller och det faktum att du får en värdecheck med 10% från ditt senaste köp som rabatt på ditt kommande köp så finns ingen anledning att ditt nästa järnset eller din nästa driver inte ska köpas här.
Jag tycker det är en bra ranch men en dålig bana . Håller på att försvinna ser det ut som' varit en 18hålsbana men är nu en korthålsbana med 9 hål.
Kundbemötandet har en del att önska...
Uruselt och slappt kundbemötande. Skulle aldrig köpa en pryl här. Finns betydligt bättre ställen där de uppskattar kunderna. För många år sedan var detta en riktigt höjdarbutik, provat ut och köpt i stort sett alla mina klubbor där. Men den tiden är över tyvärr.
Nedgånget och ger därför schabbigt och trist intryck. Urdålig klippning, fullt med ogräs, man kan knappt skönja var fairway går, som att spela från ruffen hela tiden, utslagsmattorna är så slappa att peggen trillar omkull, greenerna går knappt att putta på så ojämna som de är. Banan i sig är ok med 2 st 6-hålsslingor, aldrig långt till klubbhuset om regnet skulle överraska. Inga vattenhål förutom några diken. Perfekt om man har ont om tid, men vill gå en liten runda ändå, varje slinga tar ca 1 tim. Detta skulle kunna vara en perfekt liten stadsbana, om bara underhållet sköttes ordentligt. Lätt att få tid, man kan chansa och bara åka utan att boka i förväg. Bra träningsområde med putting, chipping och sandbunker. Gamla vackra äppelträd med jättegoda äpplen vid hål 11-12 :
Bra service, låga priser, bra utbud och klockren custom fitting. Rekommenderar därför butiken, men jag har inte spelat på banan och driving rangen är sådär. Men vid custom fit kan man få köra på de bollar man spelar på såsom pro v1 mm.
Deras sortiment på Footjoy golfskor är imponerande. Beställde ett par som jag fick levererade väldigt snabbt och som jag är väldigt nöjd med. Men dom har lite att jobba med när det gäller hemsida och framförallt nyhetsbrevet som bara är en copy på hela deras hemsida :-
Bra utbud men väldigt mediokert bemötande. Ansvarig oklart vad han heter man har en något översittande inställning till sina kunder och är direkt ohjälpsam när man vill fråga saker som skulle kunna generera inkomster vilket ju bör vara deras önskemål någonstans?
Comment on this business

to add Green Queens Golf map to your website;