facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

About

Matvaror, godis, snacks, rengöringsprodukter, väskor och mer - allt veganskt och det mesta eko.

Address: Hantverksbyn 7, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 073-9436085
City: Borlänge
Zip Code: 784 33



related searches:
Similar places near
Hälsokraft Hälsokraft 216 meter Här blir man välkommen. Personalen är trevlig och hjälpsam. Bra skor för inomhusbruk ...
Hälsokosthuset Hälsokosthuset 3 km Mer än nöjd då personal är mycket kunniga och jättebra service, alltid tillmötesgåend...
Reviews
Mycket fin butik, mysigt att strosa runt i och handla spännande produkter. Finns även produkter på lösvikt tex tvättmedel. Ekologisk frukt och bröd från lokalt bageri. Väl värt ett besök!
Mysig liten butik som anstränger sig för djur, miljö och människor. Bra Corona-säkrat.
En otroligt fin butik och plats. En klar favorit både vad gäller sortiment och ”känsla”. Ta bara en sådan sak som mjukmedel/diskmedel mm i lösvikt från stora dunkar! Liz som äger butiken är en kvinna som verkligen brinner för det hon gör, och det känns!
En mycket fin butik. Ett måste om man letar efter speciella produkter. Många som inte finns i andra liknande affärer i Sverige.
Fantastisk miljö, bra bemötande, härligt och brett utbud för den som har för avsikt att leva så hållbart som möjligt. Besök framtidens butik redan nu!
Favoritbutik med supertrevlig personal där man kan hitta jättesnygga väskor, smink, hygienartiklar, klädesplagg, städartiklar, matvaror mm. En mysig butik med hjärta och samvete.
Trevlig personal och trevligt butik
Bästa butiken med den finaste personalen. Man känner sig alltid så välkommen och får alltid hjälp om man har några frågor/funderingar. Bra utbud.
Comment on this business

to add GreenLiving - VeganButiken i Borlänge map to your website;