facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grekiska kolgrillsbaren

Grekiska kolgrillsbaren

About

Välkomna till Grekiska kolgrillsbaren, en bit av Medelhavet i Södertälje.

Story

Sedan starten 1995 har vi på Grekiska kolgrillsbaren haft som mål att alltid erbjuda en unik smakupplevelse genom att kontinuerligt leverera fräsch och god grekisk mat tillagad på en levande kolgrill. Tanken är att Du som gäst med alla dina sinnen ska föras till dina nostalgiska semesterminnen från Grekland och övriga medelhavet.

Idag är vi Sveriges största grekiska restaurangkedja, och med 16 års erfarenhet troligtvis även den främsta. Grekiska kolgrillsbaren består idag av 19 restauranger runt om i landet, och många fler är att vänta. Vi ses över en bit av medelhavet nära dig!



"Välkomna till Grekiska kolgrillsbaren, en bit av Medelhavet i Södertälje."
Address: Östergatan 12, 152 43 Södertälje
Phone: 08-55029145
es.aksikerg@natagretso
City: Södertälje
Zip Code: 152 43


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Grekiska kolgrillsbaren södertälje price, Grekiska kolgrillsbaren södertälje review, Grekiska kolgrillsbaren södertälje menu, Ny grekisk restaurang Södertälje, Grekiska kolgrillsbaren meny, Hämtmat Södertälje, Foodora Södertälje, Sallad Södertälje
Similar places near
Restaurang Medusas Källare Restaurang Medusas Källare 618 meter Lite konstigt bemötande när vi inte hade bokat utan bara frågade om bord. Det tog en ...
Reviews
Mycket god mat, rejäla portioner! Snyggt upplagt. Trevlig personal, snyggt och rent. Parkering: Behövs p- skiva
Den var tom på folk är liten och väldigt varm lokal Hämtar hellre mat och äter hemma. Idag var Hämtar maten inget go var torr och bränd. Så nu kommer det att dröja innan jag åker dit igen.Mat: 2/5
Mycket bra grekisk mat. Snabb service och trevlig personal. Kan bara rekommendera.Mat: 4/5
Grekiska's calamares brukar vara bäst i Sverige enligt mig. Den här restaurangen serverade något helt oätligt. Försökte få i mig det och lyckades med hälften, spydde nästan efteråt. Horribelt. Inga grönsaker. Helt ok pommes frites. Kommer nog vänta ett bra tag innan jag äter någon som helst calamares igen.
Tyvärr är vi i sällskapet mycket besvikna. Smaklöst och torrt. Fick inte ens sallad till maten trots att bilderna från hemsidan visar detta. Ej prisvärt.
Tyvärr torkar de golv och dammsuger de mattor under öppettider, när man sitter till bords. Det luktar och dammar i lokalen.
Bra och trevlig miljö! Köpte en classic hamburger 7/10.
Bra mat trevlig personal men kan vara svårt att hitta parkering även om det finns parkeringsplatser utanför
Bra lunchrestaurang godnatt till ett humant pris. Parkering: C:a 15 p-platser
Alltid gott och trevlig personal. Köttet på souvlaki kan variera lite dock, ibland supergott o saftigt, ibland grillat lite för hårt så det blivit torrt.
Comment on this business

to add Grekiska kolgrillsbaren map to your website;