facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grensetjänsten Norge-Sverige

Grensetjänsten Norge-Sverige

About

Informationstjänsten för gränsöverskridande aktiviteter mellan Sverige och Norge. Kontoret ligger mitt på den norsk-svenska gränsen, i Morokulien.

Story

Grensetjänsten är ett gränsöverskridande myndighetssamarbete mellan Sverige och Norge. Det viktigaste för personer och företag som ska ha någon form av gränsöverskridande verksamhet är att få rätt information. Med den kompetens och det myndighetsnätverk som finns inom Grensetjänsten kan vi ge kunderna sammansatt, gränsöverskridande information.
EN av våra huvuduppgifter är att ta emot och behandla frågor från människor och företag som har någon form av gränsöverskridande sysselsättning. Vi "lotsar" dig till rätt myndighet i rätt land.



"Den gränsöverskridande informationstjänsten mellan Sverige och Norge. Sammansatt information från svenska och norska myndigheter och organisationer,för företag och privatpersoner med aktiviteter över gränsen, i samband med jobb, flytt, studier, mm."
Address: Fredsgatan 1, 673 93 Charlottenberg (Suède)
Phone: 057123903
City: Charlottenberg
Zip Code: 673 93



related searches:
Reviews
Trasig oppetider
Översatt av Google Om du köpt något i Norge kan du få skatteåterbäring vid gränsen här. Endast öppet till 18.00. Original Tax Refund . 6 .
Översatt av Google Alltid hjälpsam och trevlig Original Alltid hjelpsomme og hyggelige
Översatt av Google Mycket bra Original Very good
Översatt av Google Gränsen Original Grensen
Översatt av Google Stängd. Original Closed.
Översatt av Google Smidig passage Original مرور سلس
Comment on this business

to add Grensetjänsten Norge-Sverige map to your website;