facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grillhouse

Grillhouse

About

restaurang

Address: hjultorget5, 79340 Insjön
Phone: 024740586
City: Insjön
Zip Code: 79340



related searches:
Reviews
Helt ok pizza, aningen för liten dock. Trevlig personal, men det som drar ner betyget rejält är faktumet att man känner sig lurad. Pizzan vi skulle köpa kostade 125kr, vilket är rimligt, men sen tog dom betalt för beasås och pizzasallad, vilket man kan tycka ska ingå till en oxfilé pizza, så 160kr blev det för pizzan totalt. Sedan tog dom 30kr per burkläsk, vilket också är orimligt. Så totalt 190kr för en pizza och en läsk
Skrikig och hetsig personal. Flera stycken. Ropar ut nr när maten är färdig. Kommer inte kund på en gång så ropas det ändå högre, en personal springer ut i den något ofräscha restaurangen. Personal går runt och sprayar snabbt av borden trots att gästerna sitter vid dessa bord. Sprayar dessutom rakt mot och en plats ifrån en gästs fulla tallrik. En personal torkar golv bland alla som står i kö för att beställa. Maten ordinär. Rekommenderar inte ett besök här.
Ok mat. Slitet och dassigt i övrigt men rätt prisvärt. Personalen slog sig ner ute bland gästerna för att ladda mobilen och titta på videos på hög volym.. inte direkt matro kan jag tycka.Mat: 3/5
Trevlig personal och god mat. ”Typisk vägkrog”
Otrevlig personal. Potatis/pulvermoset va surt och allmänt sunkigt ställe.Mat: 1/5
Wow! Billigt och gott! Lunch buffé för 119 kr där det ingår tacos och pizza. Fantastiskt gott och bra pris! Kanske att de skulle kunna använda något annat än blandfärs dock, men men : Trevlig personal!
Allt var kasst. Otrevlig personal. Äckligt mat. Snuskig resturang.Mat: 1/5
Låg kvalitet högt prisMat: 1/5
Sämsta maten och bemötande NÅGONSIN! Killen i kassan frågade om jag ville ha pizzasallad och kaffe till maten, jag svarade ja. Dumt val, när jag ser att det kostade 130 kr försökte jag backa och ta bort det från min beställning men det gick inte!. Fick betala 130 spänn för en kaffe och lite pizzasallad som smakade gammal olja. Maten i övrigt var katastrof! Falafel som var så torr så de föll isär som ett pulver när man satte gaffeln i dom. Lokalen var smutsig, skotthåll i fönstren, temperatur på ca 35-36 grader trots en utetemp på 16 grader, noll syre. Gör dig själv en tjänst, ät någon annan stans!
Valde att inte äta här pga dåliga recensioner hoppas dom gör nått åt de till framtiden
Comment on this business

to add Grillhouse map to your website;