facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grillhuset i Insjön

Grillhuset i Insjön
Address: Hjultorget 5 , Insjön 793 41, W, SE
Phone: +46 247 405 86
City: Insjön
Zip Code: 793 41



related searches: Grillhuset i insjön menu, Grillhuset i insjön reviews
Similar places near
Reviews
Ok mat. Slitet och dassigt i övrigt men rätt prisvärt. Personalen slog sig ner ute bland gästerna för att ladda mobilen och titta på videos på hög volym.. inte direkt matro kan jag tycka.Mat: 3/5
Trevlig personal och god mat. ”Typisk vägkrog”
Wow! Billigt och gott! Lunch buffé för 119 kr där det ingår tacos och pizza. Fantastiskt gott och bra pris! Kanske att de skulle kunna använda något annat än blandfärs dock, men men : Trevlig personal!
Valde att inte äta här pga dåliga recensioner hoppas dom gör nått åt de till framtiden
Sämsta maten och bemötande NÅGONSIN! Killen i kassan frågade om jag ville ha pizzasallad och kaffe till maten, jag svarade ja. Dumt val, när jag ser att det kostade 130 kr försökte jag backa och ta bort det från min beställning men det gick inte!. Fick betala 130 spänn för en kaffe och lite pizzasallad som smakade gammal olja. Maten i övrigt var katastrof! Falafel som var så torr så de föll isär som ett pulver när man satte gaffeln i dom. Lokalen var smutsig, skotthåll i fönstren, temperatur på ca 35-36 grader trots en utetemp på 16 grader, noll syre. Gör dig själv en tjänst, ät någon annan stans!
Sämsta restaurang jag varit på. Illa smakande och allmänt skitigt. Håglös personal
Bästa pizzerian i insjön. Deras pizzor sviker aldrig! Resturangmiljön är inte min favorit, men äter oftast med hemkörning. Snabb leverans och supertrevligt bemötande. Riktigt goda pizzor, smakar färskt och vilka pommes alltså! Specialkost: De är alltid SUPERHJÄLPSAMMA med specialkost och jag äter med trygghet!
Trevlig personal och suveränt tillagad fisk. Pizzorna är också goda. Inte så feta. Fräscha toor. Bra utrymme för många gäster. Ett glas av husets vita blev en positiv överraskning.
Vi beställde hamburgare med pommes och fish and chips. Pommes var stenhård den gick inte att äta. Fisken såg ut som 2 billiga fiskpinnar av någon lågprisvariant och var helt smaklösa. Hiskligt dyrt var det. Jätte varmt och kvavt inne i deras sunkiga lokal. Rekommenderar inte något besök där kommer personligen inte att komma tillbaka.
Kebabtalriken rekommenderar jag inte, ej heller kycklingtallriken. Ljummet kött och knappt det. Hoppas vi inte får salmonella då kycklingen inte var som den ska vara uppvärmd till 68 grader. Bemötandet av personal inbjöd inte till att klaga heller.
Comment on this business

to add Grillhuset i Insjön map to your website;