facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grillköket

Address: centralgatan24b, 813 30 Hofors
Phone: 0290-200 03
City: Hofors
Zip Code: 813 30



related searches:
Similar places near
Grillköket Grillköket 7 meter Ett Solnakorv-gatukök. Rent och fräscht. Trevlig ägare. Inget spektakulärt men god ma...
Reviews
Köpte precis en plankstek från Grillköket och ville ha den levererad hem. Jag tänkte absolut att den kommer nog i en trött kebabkartong, absolut inte på ett aluminumfat. Fast sparris och tomat saknades så var det väldigt gott. Såserna kom brevid, både rödvin och bea. Fin presentation och bra mat!
Efter skolan vart man hungrig och då fick det bli en fin pizza
Otroligt god mat och vällagad. Dessutom väldigt billigt...och de gör ju inget
Otroligt god mat. Och så mycket mat. Helt ok
Enda stället i Hofors med trevlig personal där man känner sig välkommen som turist. God fräsch mat till bra pris. Perfekt läge när man är nere och handlar på byn. Många icke-betalande kunder/ungdomar dock som bara hänger där och för oväsen och är otrevliga. Tyvärr.
Jag beställde kycklingsallad. En gurkskiva och två tomat skivor, j--vla massa annanas och några fjuttiga sallads strimlor. Och just ja, några korn majs. Helt värdelös sallad. Resten av familje beställde pizza och hamburgare som hade rikligt med fyllning. Hur svårt kan det vara att göra en smaklig och fin sallad? Inte ens halva lådan var fylld. Usch, där köper vi aldrig igen.
Bra lunch. Vällagad husmanskost. Mjukglass finns att välja till efterrätt. Kvällstid är det god och prisvärd mat. Lite hög musik om man vill sitta och prata.
Många olika rätter att välja mellan, både husmanskost som pizza, tacobuffé, grillat m.m. Bra salladsbuffe och ofta något gott till efterrätt. Har hittills alltid gått därifrån mätt och nöjd.
Blir alltid proppmätt av deras portioner. Har bara ätit från menyn ej Buffé. Men finns mycket att välja på. Bra service. Helt ok miljö.
Dålig ventilation. Satt en halvtimme och luktade sedan som pommefrittes. Fick hänga ut kläderna för ventilation. Kunde inte ha dom inomhus.
Comment on this business

to add Grillköket map to your website;