facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grillköket Näsby

Address: Storvik
City: Storvik


Reviews
Trots sitt tveksamma yttre är insidan ren och fräsch. Priserna är vettiga och personalen var trevlig. Rekommenderar Parkering: Gott om plats för personbil och lastbil.
Var där för ett par år sedan, stannade på vägen hemkör lastbil, tog en burgare, riktigt god! Enda negativa är att det ser så förfallet ut en uppfräschning vore inte alls oönskat! Annars så minns jag den tiden då den hette Lappens super service och bra mat!Mat: 4/5
Mycket mat för pengarna och trevlig personal, perfekt stopp på vägen när det kurrar i magen. Barnvänlighet: Bra yta för att sätta en barnstol vid bordet Parkering: Mycket plats att parkera på Tillgänglighet för rullstol: Lätt för rullstol att ta sig in
God mat och supertrevlig personal. Fin utsikt över sjön. Bästa vägkrogen på min semester 2023.Mat: 4/5
Fantastiskt hjälpsam service och god mat.Mat: 4/5
Första stället i Sverige jag varit med om som behövt ett besök av Gordon Ramsay. Verkligen illa. En snustorr och bränd snitzel som var så hård att den inte gick att skära med vanlig matkniv utan fick dras och brytas, strips som var lätt ljumma och en klump fruset kryddsmör. Allt detta för 125!spänn. Otrevlig, nonchalant typ som jobbade. Totalt tomt vid lunchtid, förutom lastbilarna som står på på tomgång runtomkring, och jag förstår varför. Åk förbi!
Schysst ställe. Det är fräscht där inne och personalen är trevliga. Ska dit senare och äta maten igen vilket kommer påverka betyget jag ger. Betyget är utifrån renlighet och bemötande, samt priser.
Ok matställe vid E16, fint vid sjön!
Väldigt väl tilltagen mjukglass. Så pass bra att vi även stannade på tillbaka vägen
Beställde utan dressing, fick med dressing. Sa till och fick tillbaka den igen med hälften av dressingen bortskrapad. Tack men nej tack.
Comment on this business

to add Grillköket Näsby map to your website;