facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Grillpalatset

"Vi på Grill Palatset vet hur en grill, hamburgare och pizza ska serveras, vårt motto är att baka mat med den kärlek man själv vill ha på sin tallrik. Ingredienserna vi väljer är av topp kvalité som inte bara mättar din mage utan även dina ögon. Vi erbjuder ett stort utbud av grill, hamburgare och pizza."
Address: Kommunalv. 15 , Huddinge 141 61, AB, SE
Phone: +46 8 774 36 98
City: Huddinge
Zip Code: 141 61



related searches: Castello
Reviews
Hemlagad mos låter gott ,men de lyckades göra den som klister. Pizzan var jättestor på ytan men tunn och smakfattiga ingridienser.Mat: 3/5
Underbart med en sent öppen korvkiosk. Dom har nog det mesta man kan begära. Trevlig service och goda korvar i min tunnbrödsrulle. Var inte jätteförtjust i potatismoset, men rullen var helt ok för övrigt.Mat: 4/5
Trevligt och stabilt grill/pizza-ställe med goda pommes. Pizzan var god och stabil. Vegetariska alternativ: Finns vegoburgare som inte är köttsubstitut. Lite glest med annat men helt okej.
Lugnt och skönt ställe. Rätt god pizza men långt ifrån den godaste jag ätit. Förvisso åt jag en helt annan typ av pizza här än jag brukar äta, men tyckte kanske inte den smakade så mycket. Har definitivt tänkt äta här igen och prova en hamburgare eller annan pizza. Kanske bara valde en mindre god pizza eller något.
Otrevlig personal! Aldrig någonsin ett leende. Alltid sura miner och unga pojkar som bara stirrar!Mat: 3/5
Det är dåligast smakar mat pasta med kyckling. Personalen är otrevlig mot människor.Mat: 1/5
Snabb och smidig service,god mat och trevlig personalMat: 4/5
Känns som ett hederligt gammalt hak utan snabbmatskänsla Mat: 5/5
blev knivhuggen utanför men maten var god
God mat, trevlig personal. Många alternativ på menyn.
Comment on this business

to add Grillpalatset map to your website;